Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pisicile aducatoare de avere



Aceasta este o pereche de pisici japoneze joviale, grasute si fericite, ce cara, una un Wu Lou si cealalta o Pepita.
Aceste incantatoare statuete ce reprezinta Pisicile Aducatoare de Avere , nu sunt doar frumoase pentru privit, ci va aduc si fericire, bunastare si prosperitate oriunde sunt afisate. Daca aveti afaceri, Pisicile Aducatoare de Avere va vor adduce mai multi clienti si vanzari. Daca suntei un profesionist, ele va vor aduce promovarea si norocul de majorare salariala.
Iata cum puteti utiliza Pisicile Aducatoare de Avere, ca si remediu Feng Shui:
-Afisati Pisicile Aducatoare de Avere in sufrageria dumneavoastra intr-un loc in care le puteti observa imediat ce intrati in casa. Ele vor ajuta la sporirea norocului de avere si vor da voie buna intregii familii.
-le puteti pune si in coltul de sud-est a casei dumneavoastra sau in dormitor. Acesta este coltul universal pentru noroc de avere.
-pentru succesul in afaceri sau cariera, afisati Pisicile Aducatoare de Avere in biroul dumneavoastra orientate cu fata spre intrare sau asezati-le langa casa de marcat si vor adduce noroc si bogatie din toate directiile.
Pisicile Aducatoare de Avere sunt o necessitate pentru cei ce doresc sa-si solidifice averea facand investitii sau afaceri.


Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: Diametrul 5 cm

Pret: 25 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!