Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Breloc Bila Relaxare si Sanatate Yin Yang



Conform filozofiei chineze, fiecare lucru ce traieste in univers este format din energie chi, care este compusa din doua forte inseparabile Yin si Yang, ce reprezinta echilibrul perfect.
Yin reprezinta caracteristicile: intuitive, emotionale si fizice, in timp ce yang le reprezinta pe cele: intelectuale, energetice si spirituale. Echilibrul yin yang intr-o pesoana sanatoasa este indicat de ordinea si armonia chi dintre organele corpului si intre principalele canale de trecere a energiei, numite meridiane.
Sunetul scos  prin agitarea sau rotirea unei bile  produce o relaxare fermecatoare dar si un efect stimulant.
Acest remediu Feng Shui este un cadou perfect pentru persoanele care sufera din cauza stresului.

Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Verde sau Rosu sau Negru
Dimensiuni: l-2cm, h-8cm


Pret- 8.98 Ron
           

Pisica Maneki


Se spune ca, Pisica Bogatiei, cunoscuta de asemenea ca si Pisica Norocoasa , Pisica cu Bani sau Mankei Neko(in japoneza) atrage bogatia  si norocul acolo unde este afisata. Daca tintiti maximum de profesionalism in ceea ce faceti, remediul va va ajuta sa urcati fulminant in cariera si sa atingeti un salariu impresionant. Pentru cei ce sunt implicati in comert, acest remediu este foarte folositor deoarece va atraga asupra afacerii noi oportunitati de vanzari. Nu numai ca va poate ajuta in numeroase moduri, dar Pisica Maneki este adorabila pentru privire. Este adesea  descrisa cu o laba ridicata si se poate plasa la intrarea in magazine, restaurante sau in apropierea casei de marcat.


Caracteristici:

Material: Plastic
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-7cm, h-11cm


Pret- 23 Ron

Copacel cu Monede


Cine spune ca banii nu cresc in copaci? 
Povestea din spatele Copacelului cu Monede este despre o zana cereasca Shang Ziyie, care calatorea pe pamant cu intentia de a se casatori cu Chooi Wen Lui, un  om de rand dintr-un mic sac chinezesc.  Pentru ca avea bani putini, zana a plantat un copac magic ce a rodit monede.
Avand in casa sau la birou acest Copac Feng Shui cu Monede semnifica un profit stabil si sprijin financiar vesnic.
Puteti afisa Copacul cu Monede oriunde doriti atata vreme cat este usor de reperat, de exemplu: in living, asezat in asa fel incat sa fie vazut cand se intra in camera, pe biroul de lucru, la receptie sau la casa si va va aduce prosperitate si belsug.


Caracteristici:

Material: Rasina si Metal
Culoare: Aurie si Maron
Dimensiuni: L-6 cm, h-12, l-3 cm


Pret- 16 Ron



Camila pe monede


Camila este cunoscuta a fi protectorul oamenilor, calauzindu-i prin eforturile epuizante si calatoriile dificile.
Inca din timpurile stravechi, camila a fost un puternic simbol de perseverenta. Acest lucru se datoreaza faptului ca era ar putea supravietui saptamani in desert fara a avea nevoie de aliment sau alta apa in afara de cea stocata. In ciuda lipsei sale proprii de. Desi Camila nu are prea mari nevoi, ea este de foarte mare ajutor pentru locuitorii nisiposului desertul, oferindu-le umbra, lapte, carne si transport.
Pentru aceste motive, Camila este vazuta ca un animal venerat de adeptii Feng Shui.
Camila va servi foarte bine la ajutarea oamenilor de afaceri atunci cand este plasata pe  birou. Pentru cei ale caror cariere sunt pe drumul cel bun, Camila se va proteja atat pe ea cat si cariera dumneavoastra de tradare sau dusmani.
Daca cariera dumneavoastra se afla in impas, atunci Camila va arunca un colac de salvare de noroc, tragand cariera d-voastra din noroi si va va ajuta sa prosperati din nou.
Pentru a va ajuta in afaceri si pentru a prospera, plasati  o figurina pe birou sau la locul de munca.
Plasati Camila in Nord-Vest in locuinta dumneavoastra sau la birou pentru a va feri de probleme financiare.
Este un cadou ideal pentru cei care au probleme financiare sau sunt in impas in cariera.

Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Aurie
Dimensiuni: L-8 cm, h-5, l-4 cm


Pret- 23 Ron

“Bilele Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare”












Bile chinezesti pentru sanatate, echilibrarea Yin-Yang si restaurarea Chi.

“Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” pot fi extrem de eficiente pentru atingerea integritatii psihice, fizice si spirtituale. Originea lor poate fi urmarita in timp pana la dinastia Han (26-220 d.Hr), atunci cand, soldatii au avut inclus in antrenament rotirea nucilor in varful degetelor si manevrarea lor in palme avand ca scop intarirea muschilor din extremitatile superioare. In timpul dinastiei Sung (960-1279) au fost folosite bilele din piatra si metal, creand astfel un instrumet mai eficient decat predecesorul sau.
In timpul dinastiei Qing (1736-1799) s-au observat beneficiile Bilelor Chinezesti de Sanatate si Relaxare atunci cand medicul imparatului Qianlong i-a prescris rotirea in palma zilnic a bilelor de sanatate si relaxare. In timp ce popularitatea “Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” a devenit din ce in ce mai raspandita, s-a ajuns la convingerea ca folosirea lor sporesste performantele. Acest lucru a condus la fabricarea unei mingi mai mici cu un izvor straniu si a fost incorporata in interiorul unei mingi goale. Cand bilele se clatina, produc sunete intantatoare.
Conform filozofiei chineze, fiecare lucru ce traieste in univers este format din energie chi, care este compusa din doua forte inseparabile Yin si Yang, ce reprezinta echilibrul perfect.
Yin reprezinta caracteristicile: intuitive, emotionale si fizice, in timp ce yang le reprezinta pe cele: intelectuale, energetice si spirituale. Echilibrul yin yang intr-o pesoana sanatoasa este indicat de ordinea si armonia chi dintre organele corpului si intre principalele canale de trecere a energiei, numite meridiane.
Prin procesul de imbatranire, energia chi interioara incepe sa se deterioreze, lasandu-ne vulnerabili la o serie de boli pshice si fizice. In timp, trupul isi pierde abilitatea de a se autorepara. Scopul utilizarii “Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” este de a obtine si mentine o stare de sanatate optima prin stimularea punctelor de acupunctura sau de reflex din organism. Aceste puncte de reflex au o functie similara cu rezistentele dintr-un circuit electric (meridiane), si masarea unui punct pe un meridian are ca efect crestere vitezei si forta fluxului de Chi.
Cand Chi-ul curge prin tot corpul, el promoveaza vindecarea si intinerirea, ajuta la prevenirea bolilor de inima si plamani, intareste sistemul cardiovascular, face organismul rezistet la accidentari, ajuta in curele impotriva insomniei si promoveaza claritatea precum si concentrarea si memoria.
Cu cat aceste bile sunt mai mari si mai grele, cu atat ele au un efect mai puternic asupra punctelor reflexe.
Caldura ce este eliberata de bile ajuta circulatia si are un efect calmant asupra sistemului nervos. “Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” sunt foarte usor de utilizat, desi ar putea parea un pic ciudat la inceput.

Sfaturile pentru incepatori:
Intotdeauna practicati intr-un loc sigur, de preferinta pe o zona acoperita de un covor sau bine captusita pentru a evita deteriorarea bilelor in cazul in care va cad din mana.
Limita sesiunilor de inceput este de max. 30 minute, in caz contrar, punctele reflex devin hiperstimulate si ar putea crea crampe si dureri. Intodeauna inainte folosirii se va face incalzirea si se vor repeta miscarile pe ambele parti stanga si dreapta.

Incalzirea:
Frecati ambele maini impreuna cu putere pana cand se incalzesc. 
Se impreuneaza degetele  si se intind in fata cu palma orietata spre exterior. Se repeta de cateva ori acest procedeu.

Exercitii

Trebuie sa efectuati aceste exercitii pentru ambele maini:
-puneti o minge in mana, rotiti apoi mingea cu varful degetelor in primul rand in sensul acelor de ceasornit apoi in directia inversa.
-cu doua bile in palma, rotiti-le una in jurul celeilalte cu degetele de data aceasta prima data in sensul invers al acelor de ceasornic apoi in sensul acelor de ceasornic.
-puneti o bila in palma apoi mutati-o cu degetul mare la baza degetului mic apoi inelar, mijlociu si aratator  succesiv. Apoi inversati ordinea si duceti mingea inapoi la degetul mic. Lasati bila  sa se rostogoleasca inapoi in palma si repetati.
-prindeti o bila intre degetul mare si aratator, apoi intre degetul mare si mijlociu, degetul mare si inelar, si degetul mare si cel mic. Apoi inversati ordinea inspre degetul mare din nou.
-tineti o minge in palma. Cu o miscare descendenta usoara a incheieturii mainii lasat sa se rostogoleasca bila pana la baza degetelor. Acum miscati usor bila spre varful degetelor fara a o scapa. Apoi ridicati usor varful palmei si lasati bila sa se intoarca inapoi in palma.

Exerciti pentru sunet si ritm

Sunetul scos  prin agitarea sau rotirea unei bile  produce o relaxare fermecatoare dar si un efect stimulant. Bila yin produce un sunet inalt, iar bila yang produce un sunet grav.

-prindeti o Bila pentru Sanatate si Relaxare in fiecare mana si agitati-le ritmic pentru a crea o melodie. Incercati sa agitati doua bile intr-o mana pentru a spori efectul.
-tineti o minge in palma, cu palma in sus. Aruncati mingea in are si prindeti-o. Incercati diferite inaltimi si viteze. Observati sunetele produse.


Shau-Gong – Echilibrarea chi-ului.

Aceasta miscare ar trebui efectuata la sfarsitul exercitiilor, deoarece echilibreaza si calmeaza chi-ul.

Cum se procedeaza:

Stati confortabil pe un scaun. Talpile sunt paralele, genunchii sunt relaxati. Luati doua bile, cate una in fiecare palma, cu degetele deasupra bilei pentru a le bloca in loc. Plasati palmele indreptat spre interior in fata Tien Dan (2-3 cm mai jos de buric). Varful degetelor sunt la cativa cm departare. In timpul inspirarii ridicati ambele maini spre piept. Cand mainile ajung la inaltimea pieptului, intoarceti palmele cu fata in jos. Expirati si lasati in jos mainile catre Tien Dan. Intoarceti palmele spre interior si repetati de mai multe ori.
“Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” ajuta la crestere fluxului de chi. Prin practicarea zilnica, puteti capata stapanire de sine, astfel, puteti beneficia de sanatate fizica, mentala si spirituala foarte buna.
Bilele  Chinezesti pentru Sanatate si Relaxare” se livreaza intr-o cutie deosebita decorata cu broderii din matase.



Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Bilele-verzi, Cutia-rosie
Dimensiuni: diametrul 4,5 cm


Pret- 17.98 Ron
Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!