Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Glob Pamantesc

Acest glob pamantesc din cristal este un activator excelent pentru cei care invata (elevi, studenti, invatatori, profesori, academicieni, doctoranzi) sau pentru orice persoana care vrea sa-si imbunatateasca cunostintele deja existente. El aduce intelepciune, inteligenta, claritate in gandire, vointa, precum si extinderea relatiilor. Pentru cei care invata aduce inspiratie, placerea de a citi, a studia si noroc la examene. Ii pot ajuta sa castige concursuri, burse, locuri scolare si universitare.
De as, poate fi folosit cu succes de catre persoanele bogate, cu influenta, scriitori, judecatori, avocati, politicieni, deoarece aduce faima, recunostere sociala, incredere in
oameni. Este, de as, un energizator puternic al norocului de mentori si persoane de ajutor.
Pentru oamenii de afaceri el le asigura extinderea vanzarilor, care devin globale.
Pe cei angajati ii ajuta sa obtina un suport din partea unor persoane importante, care sa ii propulseze in cariera.

Locatii

- oriunde in dormitorul sau biroul copiilor pentru a le energiza demersurile literare si norocul la examene;
- in sectorul nord-estic – coltul educatiei si cunoasterii – pentru o gandire limpede si memorie buna; ii poate ajuta pe elevi si studenti sa castige burse importante;
- in sud – sectorul faimei si recunoasterii sociale – pentru scriitori, reporteri, jurmalisti;
- in sud, sud-est si nord-est – pentru oamenii de afaceri care vor sa se asigure ca business-ul lor va lua o amploare extrem de mare, pentru cresterea vanzarilor si dezvoltarea retelei de distributie;
- in nord-vest – coltul mentorilor si persoanelor de ajutor – pentru a obtine un sprijin important din partea unor persoane cu influenta care v-ar putea ajuta sa promovati, sa va dezvoltati afacerea sau in demersuriele literare.
Atentie! Nu se pune in baie sau bucatarie.

Material-plastic si sticla

Diametru- 6 cm

Pret-23 Ron


Elefantel cu bila

Atat in rolul mistic, cat si religios, elefantul este vazut ca un semn de maretie, capabil sa fie venerat si onorat.


Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv in China, India si Africa. Este un animal respectat si pretuit de foarte multe persoane. In budism, elefantul este unul din cele opt animale sfinte, iar in religia hindusa, Ganesha este un Dumnezeu cu capul unui elefant.


In folclor si in multe povesti de razboi, elefantul a fost vazut ca feeric si ademenitor - in China antica, Elefantul a fost un animal folosit in razboaie, adesea fiind oferit cadou imparatului Kiam, in timpul dinastiei Kang Hsi.


Elefantul alb pur, care este unul din cele Sapte Comori ale Budismului, este considerat de multi a fi intruchiparea viitorului Buddha. In India, Indochina si Tailanda, cei carora le este permis sa calareasca un Elefant Alb sunt regii si zeitatile.


Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. Inainte de nasterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilitatii, fiind folosit in cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protectie pentru viitor.

Lungime -3.5 cm
Latime -3.5 cm
Inaltime -5.5cm

Pret-8 Ron

Ametist

Ametistul este o piatra a spiritualitatii si succesului.Protejaza impotriva gandurilor negative,impotriva magiei negre,a blestemelor,atacurilor psihice,a pericolelor si impotriva spiritelor rele.Se spune ca ametistul isi schimba culoarea atunci cand simte un pericol sau un rau voitor in preajma.

Inaltime- 10 cm
Latime-2.5 cm

Pret- 20 Ron

Iepure cu Floare de lotus pe monede si pepita



Figurina Iepure Feng Shui pe pepita si monede prezentata este un puternic remediu pentru prosperitate si pentru afaceri si conducere deoarece reuneste toate unele dintre cele mai favorabile elemente ale  prosperitatii: iepurele, pepita si monedele. 

Caracteristicile Iepurelui Feng Shui: 

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate. 

Caracteristici pepite: 

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.

Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute. 

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele

-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.

- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.

-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.

-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.

-adaugati pepite in orice nava de avere sau vase de abundenta din jurul casei dumneavoastra pentru a influenta norocul pentru bogatii.

Caracteristici monede:

Timp de multe secole, monedele chinezesti au fost un simbol foarte dorit, semnificand  prosperitatea si bogatia.

Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.

Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur. 

Piersica Nemuririi este un simbol chinezesc sacru de longevitate si abundenta.
 Inca din timpurile stravechi, Piersica Nemuririi  a fost un simbol puternic al longevitatii, bunastarii si a vietii vesnice, Este un simbol de nemurire si promite, de asemenea, sa aduca noroc de bogatie si prosperitate celui ce o priveste.
Una din multele legende spune ca Hsih Hwang Mu, Zeita Vestului, a avut o gradina in cer plina doar cu  pomi ce rodesc piersicile nemuririi, dar acestea infloresc odata la doua mii de ani. Cand s-a intamplat sa infloreasca, cei Opt Nemuritori au fost invitati in gradina Zeitei pentru o “masa” si astfel au reusit cele opt zeitati sa devina nemuritori.
O alta legenda spune ca Zeul Maimuta s-a strecurat in gradina Zeitei Vestului si i-a furat piersicile, astfel ajungand Zeul Maimuta invincibil si nemuritor. In plus, fata de aceste legende, se mai stie si ca Sau, unul dintre cele trei zeitati (Fuk, Luk, Sau), tine mereu in mana o piersica.
De asemenea, Piersica Nemuririi  va proteja privitorul de accidente, sau decese premature, oferind viata lunga si sanatoasa.
Piersica Nemuririi este cunoscuta si ca un simbol feng shui de dragoste si romantism.
 
In Feng Shui, Piersica poate fi utilizata in mai multe moduri pentru a aduce o viata mai buna:
-pentru a invita  prosperitatea si viata lunga in casa dumneavostra si a familie dumneavoastra, plasati Fructele de Piersica in living sau in camera principala,
-potrivit Feng Shui Bagua, sectorul de Est este creator de Noroc de Sanatate, astfel plasand Piersica Nemuririi in acest colt al dormitorului dumneavoastra va va oferi noroc de sanatate.
-Daca plasat Piersica Nemurii in dormitorul dumneavoastra, veti avea intotdeauna un somn revitalizant si revigorant, astfel, veti ramane sanatos o perioada indelungata.
 
Pentru cei mai in varsta decat dumneavoastra (parintii sau bunicii), Piersicile Nemuririi sunt cadoul ideal indicant dragostea pe care le-o purtati daruindu-le sanatate si longevitate.
 
Material-rasina
lungime 4.5 cm
lat 4.5cm
inaltime 7 cm
Pret - 12 Ron
Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!