Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha Razand, cu Ru Yi, stand pe Broasca Cu Trei Picioare pe Monede


 

Buddha Razand, cu Ru Yi, stand pe Broasca Cu Trei Picioare pe Monede

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mitica celeste, ce adduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari intraga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce adduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Aceasta Broasca cu Trei Picioare este asezata pe un munte de monede si are in gura o moneda norocasa ce va atrage norocul de bogatie spre tine ca un magnet. De asemenea este un remediu foarte bun pentru a-ti imbunatati starea de spirit, doar privind-o. Toata lumea poate folosi aceasta figurina in casele proprii sau in birouri.

In Feng Shui, Buddha Razand este unul dintre simbolurile supreme de bucurie si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha Razand este insusi o viziunea a fericirii, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. De asemenea, va aduce bogatii si avere pentru toti membrii familiei. Buddha  Razand, afisat in birou la casierie sau la receptie este un remediu foarte bun pentru prosperitate. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou.

Este un cadou excelent pentru cei care trec prin momente stresante, nenorociri sau ghinion ori care au sarcini grele la serviciu.

 In Feng Shui, Buddha Razand poate fi folosit in mai multe moduri pentru a culege cele mai bune recompese de pe urma lui:

-in cazul in care familia dumneavoastra sufera de certuri si tensiuni. Se aseaza o figurina in sectorul de est sau intr-o locatie unde poate fi vazut de catre toti membrii familiei atunci acestia sunt in camera de zi sau in camera principala a casei;

-pentru cei care doresc sa-si consolideze norocul in aspecte privind averea, autodezvoltarea, bunastarea si victoria;

-cand este afisat in sectorul din sud-est din camera principala, sala de mese sau dormitor, va aduce membrilor familiei noroc la  castiguri imense si cresterea veniturilor;

-plasat la locul de munca, este un bun remediu pentru cei care au functii de conducere, sau au cariere ce se bazeaza pe competitii, acesta ajuta la limpezirea mintii si reducerea tensiunilor acumuluate;

-este un bun remediu si in cazul in care este tinut pe bordul masinii dumneavoastra. Se spune ca ii face placere sa va alunge grijile intotdeauna si sa duca impreuna cu dumneavoastra acasa vestile bune de la societatile dumneavoastra si totodata sa va mentina in siguranta;

-pentru a preveni tradarile si certurile cu colegii, afisati o figurina de Buddha Razand pe birou la locul de munca. Acest lucru va permite, de asemenea si sa excelati in cariera;

-pentru  elevii care sunt in cautarea unui succes academic, se afiseaza pe masa de studiu si va permite atingerea aspiratiilor academice.

 Buddha este ilustrat avand asupra lui Ru Yi, pentru un plus de noroc in afaceri sau in cariera.

*Foarte important de retinut!

 

Datorita faptului ca Buddha Razand este foarte venerat atat in Budism cat si in Feng Shui, trebuie tratat cu respect, nu se aseaza in bucatarie, in baie sau pe podea.

 

 Caracteristici:

 Dimensiuni: Lungime 7 cm, Latime 5 cm, Inaltime 8 cm

Material: Rasina

Pret: 18 Ron

 

Amuleta clopot

Acest clopotel te poate ajuta sa-ti indeplinesti visele, aducand abundenta si Chi pozitiv. Clopotelul scoate sunete incantatoare si este foarte sensibil la orice atungere, facandu-l un remediu Feng Shui foarte util.
De mii de ani clopoteii au fost simboluri ale apararii impotriva influentelor rele si de anuntare a buna-vointei. Este folosit in Feng Shui pentru a simboliza dispersarea energiei Chi negative. Atarnati aceasta amuleta Feng Shui in foaierul principal al sediului companiei dumneavoastra sau in holul de la intrarea in casa pentru a va aduce noroc bun.

Sporul casei cu moneda Feng Shui


Sporul casei cu moneda Feng Shui, trebuie sa fie prezenta in orice casa deoarece atrage prosperitatea si norocul de bani.
Acesta sticluta este umpluta cu pietricele semipretioase foarte frumos colorate si are atasat un snur rosu si o moneda Feng Shui.

Dimensiuni: Inaltime 7 cm
                  Latime 2 cm


Pret 15 Ron

Pergament cu opt simboluri


Acest pergament  reprezinta 8 simboluri pentru 8 tipuri de noroc si anume : umbrela, cei doi crapi, vasul prosperitatii, floarea de lotus, nodul mistic, drapelul si timona. 

Primul simbol reprezinta o umbrela, fiind un simbol traditional indian si are rolul de a te proteja de forte si influente negative, obstacolele din viata de zi cu zi ; este utilizata pentru obtinerea succesului in cariera indeosebi in domeniul afacerilor( umbra pe care o face aceasta umbrela este denumita umbra protectiei).
Al doilea simbol reprezinta cei doi crapi reprezinta abundenta in familie si avansarea in grad.  
Simbolul al treilea este  vasul prosperitatii si  reprezinta vasul cu comori din vremuri stravechi , bogatie si prosperitate, succes in afaceri.
Al patrulea simbol, floarea de lotus reprezinta fericire, noroc in dragoste si prosperitate.
Scoica, cel de-al cincilea simbol, reprezinta norocul in relatii , aduce prosperitate ,  un bun renume si in acelasi timp indeparteaza dezastrele naturale.
Al saselea simbol Feng Shui, nodul mistic este cel mai bun simbol de protectie si prosperitate, protejand purtatorul contra accidentelor, pericolelor .
Cel de-al saptelea simbol,  drapelul sau steagul victoriei, reprezinta  insemnul casei sau firmei respective pentru a fi respectate de catre alte persoane. Reprezinta victoria asupra tuturor activitatilor.
Al optulea simbol este  timona ( roata ) cu opt brate si reprezinta atragerea prosperitatii din cele 8 puncte cardinale .
 Deoarece acest pergament reuneste 8 simboluri Feng Shui, acesta nu trebuie sa lipseasca din nicio casa sau birou.

Pergament Rate Mandarine

Ratele Mandarine sunt esentiale pentru cuplurile casatorite, si se preteaza a fi cadoul de nunta perfect. Cu toate acestea, Ratele Mandarine nu ajuta doar cuplurile casatorite ci si pe cei ce nu si-au gasit inca perechea. Cei care vor apela la acest remediu isi vor gasi dragostea vietii lor. Pur si simplu afisati aceasta pereche minunata de Rate Mandarine in Coltul personal  Dragostei de pe Feng Shui Bagua pentru a spori sentimentul de dragoste si relatie.
Ratele Mandarine sunt intotdeauna portretizate intr-o pereche, acest lucru se datoreaza faptului ca si in viata reala sunt intotdeauna impreuna.  Aceste rate intotdeauna traiesc in cupluri, si atunci cand isi pierd partenerii simt o mare durere. Acesta este motivul pentru care ratele mandarine sunt un simbol foarte cunoscut in Feng Shui ce indica bucurie, succes in casatorie, casatorie plina de devotament, adoratie, loialitate si dragoste vesnica.
Ratele mandarine, atunci cand sunt amplasate in imediata apropiere a proprietarilor lor, vor oferi un mediu iubitor, romantism si calitate relatiei, fara nicio sansa de divort, infidelitate sau nenorociri maritale. In cazul in care persoana care detine Ratele Mandarine este singura, acestea vor spori sansele ei de a-si gasi gasi un partener de viata sau de a-si crea oportunitati de casatorie, aceasta fiind vesnica.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de  maximizare a efectelor acestui remediu:
-pentru cei care sunt casatoriti, plasarea Ratelor Mandarine langa patul dumneavoastra va ajuta relatia dumneavoastra sa ramana puternica si de durata. Devotamentul dumneavoastra pentru celalalt nu va fi perturbat de influente exterioare.
-potrivit Feng Shui Bagua, formula Aspiratiei, ratele mandarine trebuie sa fie afisate intr-o pereche in sectorul sud-vest (Coltul Dragostei) din living, dormitor sau birou, acest lucru va creste norocul in dragoste, romantism si casatorie.
-pentru cei care sunt inca singuri plasarea acestui remediu de dragoste langa pat, cu fata una spre cealalta, ii va ajuta sa gaseasca un partener de durata si demn de lauda.
-legarea unui fir de ata rosie in jurul unei Rate Mandarine va crea loialitate partenerului dumneavoastra, deoarece se spune ca se leaga nodul relatiei, mentinand-o in conditii de siguranta.  Acest lucru previne infidelitatile si adulterul.
Dimensiuni: Lungime - 45 cm
                      Latime 20 cm

Pret 25 Ron

Bratara Dzi cu doi ochi


Bratarile Dzi, folosite ca remedii Feng Shui, protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Pietrele Dzi (in traducere insemnand stralucire), sunt foarte venerate de calugarii Tibetani si in lantul muntos Himalaya, fiind transferate de sute de ani de la o generatie la alta. In cultura tibetana, aceste margele mai sunt cunoscute sub denumirea de Pietrele Divine, datorita povestei legendare cum ca semi-zeii arunca  margelele Dzi  imediat cum sunt foarte putin zgariate, aproape insesizabil.
Margelele sunt de o nunata intunecata, au modele frumos gravate si culori deosebite. Margelele Dzi pot avea diverse modele, cele mai comune fiind: cercuri, patrate, valuri. Margelel Dzi sunt imprimate cu mai multi ochi pentru a detecta intentiile malitioase si a le reprima. In functie de numarul de ochi imprimati pe margelele Dzi, acestea au mai multe sensuri.
Margelele dzi, folosite ca si remediu Feng Shui, ajuta la mai multe beneficii, cum ar fi: prosperitate, noroc, sanatate, longevitate. Cand o persoana poarta o bratara cu pietre Dzi, aceasta va acoperi persoana respectiva cu o ‘mantie invizibila’ ce protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Bolile si decesele premature sunt, de asemenea, evitate cu aceste remedii Feng Shui, acest lucru se datoreaza faptului ca bratarile imbunatatesc imunitateaa purtatorului prin echilibrarea  in corp a Yin si Yang si a celor 5 elemente.
In plus, purtatorul bratarii va avea un sentiment mai mare de control al mintii, inlocuind furia cu un sentiment de calm si liniste.
In ciuda faptului ca margelele Dzi apartin la origini culturii tinebante, ele pot fi purtate de oricine pentru a incuraja o aura si o karma mai bune. Poti fi purtate ca si bijuterii, dimensiunea este reglabila, fiind pe siret.

Potcoava - Remediu pentru noroc si protectie


Potcoava este considerata o amuleta norocoasa in Occident. Forma potcoavei descrie configuratia terenului ideal in Feng Shui prin urmare este considerate o forma favorabila  Feng Shui.
In India, persoanele traditionale considera ca potcoava agatata deasupra usilor principale aduce noroc si protectie.
Se spune ca potcoava folosita de un cal a fost energizata de galopul acestuia si este cu adevarat un remediu pentru noroc.
Pe produsul afisat apare Dragonul Si Pheonix-ul. Dragonul aduce noroc, vitalitate si da esenta vietii, in timp ce Pheonix-ul aduce speranta, oportunitati si faima.
Afisati acest remediu la intrarea in casa, deasupra usii si va va proteja si a va aduce noroc.

Dimensiuni : diametru apox 10 cm
Culoare - auriu
Material - metal

Pret - 15 Ron

Amuleta Clopot cu pepita si nod mistic



Acest clopotel rafinat te poate ajuta sa-ti indeplinesti visele, aducand abundenta si Chi pozitiv. Clopotelul scoate sunete incantatoare si este foarte sensibil la orice atungere, facandu-l un remediu Feng Shui foarte util.
De mii de ani clopoteii au fost simboluri ale apararii impotriva influentelor rele si de anuntare a buna-vointei. Este folosit in Feng Shui pentru a simboliza dispersarea energiei Chi negative. Atarnati aceasta amuleta Feng Shui in foaierul principal al sediului companiei dumneavoastra sau in holul de la intrarea in casa pentru a va aduce noroc bun. Pentru a fi mai benefica, aceasta amuleta mai prezinta o pepita si un nod mistic, pentru a stimula norocul.

Pisicile aducatoare de avere



Aceasta este o pereche de pisici japoneze joviale, grasute si fericite, ce cara, una un Wu Lou si cealalta o Pepita.
Aceste incantatoare statuete ce reprezinta Pisicile Aducatoare de Avere , nu sunt doar frumoase pentru privit, ci va aduc si fericire, bunastare si prosperitate oriunde sunt afisate. Daca aveti afaceri, Pisicile Aducatoare de Avere va vor adduce mai multi clienti si vanzari. Daca suntei un profesionist, ele va vor aduce promovarea si norocul de majorare salariala.
Iata cum puteti utiliza Pisicile Aducatoare de Avere, ca si remediu Feng Shui:
-Afisati Pisicile Aducatoare de Avere in sufrageria dumneavoastra intr-un loc in care le puteti observa imediat ce intrati in casa. Ele vor ajuta la sporirea norocului de avere si vor da voie buna intregii familii.
-le puteti pune si in coltul de sud-est a casei dumneavoastra sau in dormitor. Acesta este coltul universal pentru noroc de avere.
-pentru succesul in afaceri sau cariera, afisati Pisicile Aducatoare de Avere in biroul dumneavoastra orientate cu fata spre intrare sau asezati-le langa casa de marcat si vor adduce noroc si bogatie din toate directiile.
Pisicile Aducatoare de Avere sunt o necessitate pentru cei ce doresc sa-si solidifice averea facand investitii sau afaceri.


Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: Diametrul 5 cm

Pret: 25 Ron

Iepure cu Bagua - ideal pentru Anul Iepurelui 2011

 

Bagua:

Plasati Iepurele cu Ba Gua la intrare in casa ta daca in fata acesteia se afla un cimitir, spital, politie, casa de cult sau scoala.

Ba gua este un instrument foarte folosit in “Scoala Busolei”, cea mai veche si prima institutie Feng Shui.

Nu plasati niciodata o Bagua in interiorul casei dumneavoastra sau la birou, deoarece atrage energia foarte daunatoare, putand fi chiar fatala. Intotdeauna afisati Bagua in punctele de intrare ale energiei Chi in casa  - in fata unei usi sau ferestre si va fi suficient pentru a alunga chi-ul negativ.

Daca amplasati o Bagua deasupra intrarii principale a casei, aceasta va servi la alungarea spiritelor rele, ghinionului si a persoanelor cu intentii rele.

Bagua previne aparitia multor evenimente periculoase, cum ar fi: boli, accidente, depresia si chiar decesul membrilor unei gospodarii daca aceasta este folosita corect, cum este notat mai sus.

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.

 

 Dimensiuni: latime 6 cm, inaltime 5 cm

Culoare: Auriu

Pret 10 Ron

Pandantiv nodul mistic din sidef



Pandantiv Feng Shui cu Nodul Mistic.

Nodul Mistic este un simbol al ciclului Fara Sfarsit, ajutand la depasirea bolilor si a nenorocirilor.
Nodul Mistic, cunoscut si ca nodul "Fara Sfarsit" este unul dintre cele opt semne norocoase ale budismului.
Nodul mistic are forma cifrei 8, fara a se uni vreodata intr-un punct final. Numarul 8 a fost intotdeauna un numar norocos pentru chinezi deoarece in limba chineza suna a “avere”. Nodul mistic este un simbol de noroc, longevitate, prosperitate, triumf, dragoste si sanatate.  In credinta budista, acest nod este un simbol al ciclului Fara Sfarsit, oferind capacitatea de a depasi boli si necazuri si ajuta la sporirea averii si a faimei. De asemenea este considerat a fi o icoana a “iubirii persistente” si de asemenea este un bun cadou pentru cuplurile ce urmeaza sa se casatoreasca. Nodul Mistic a fost intotdeauna un simbol pentru noroc fiind tesut pe hainele imparatilor China Antica. Acest remediu se spune ca are si efectul magic de a vindeca temperamentul neimblanzit. Acesta va aduce un calm si sensibilitate in situatii in care calmul si sensibilitatea sunt necesare. Pur si simplu se freaca nodul atunci cand sunteti agasat sau nelinistit. Nodul Magic va ajuta sa va eliberati de stres si ajuta la claritate mintala. In acelasi timp este bun si pentru a alunga frica. Detinerea si frecarea acestui Nod Norocos, cand va temeti, va crea un sentiment de stabilitate si siguranta. Pentru aceste motive trebuie sa tineti mereu aproape Nodul Mistic Norocos. Este un remediu Feng Shui foarte folositor si pentru persoanele care fac calatorii de lunga durata in strainatate deoarece va oferi protectie impotriva pericolelor cum ar fi: accidente, furturile sau rapirile. Nodul mistic actioneaza, de asemenea, si ca un puternic remediu pentru dragoste si va imbunatati noroc in relatiile cu persoana iubita.

  Pandantivul nu are snur. Este livrat cum se vede in prima poza.

Caracteristici:

Material: Sidef
Dimensiuni: Diametrul 5 cm

Pret: 25 Ron

 

Amuleta cu Pepita si Ardei si nod Mistic







Amuleta cu Pepite si Ardei aduce prosperitate, noroc de bogatie, oportunitati de venituri. Amuleta pe langa Pepita, mai are atasat si 7 ardei rosii pentru a atrage prosperitatea dar si un nod mistic pentru a amplifica efectul Pepitelor si Ardeilor.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.

Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute.

 

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele

-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.

- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.

-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.

-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.

-adaugati pepite in orice nava de avere sau vase de abundenta din jurul casei dumneavoastra pentru a influenta norocul pentru bogatii.

 

Broasca testoasa pe pepite

 

Caracteristici Broasca Testoasa pe Pepite:

Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.

In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!

Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.

Figurina prezentata reprezinta o Broasca Testoasa stand pe Pepite, acest lucru amplifica norocul de bani, cresterea numarului de clienti, oportunitatile de venituri sau abundenta.

 

Exista mai multe  moduri in care Broasca Testoasa pe Pepite poate fi folosit ca un remediu Feng Shui acasa sau la birou:

 

-pentru a crea un sentiment de bunastare si viata lunga pentru toti membrii familiei, plasati Broasca Testoasa pe Pepite in sectorul de Est al casei dumneavoastra. 

-pentru  a proteja impotriva bolilor si a pericolelor, si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati Broasca Testoasa pe Pepite la intrarea principala din casa cu fata inspre exterior.

 

-o figurina cu Broasca Testoasa pe Pepite in partea de sus a patului va preveni insomniile si cosmarurile. De asemenea va calma copii care se tem sa doarma in propriile dormitoare. Acest remediu va oferi posesorului un ‘paznic’ nocturn, va ajuta la reprimarea tuturor energiilor negative si a cosmarurilor.

-amplasati  Broasca Testoasa pe Pepite  in spatele biroului sau a zonei de lucru si  va va proteja de tradarea colegilor, precum si obtinerea de recunostinte de la superiori. Aceasta va va da puterea de a comanda si autoritate asupra subalternilor.

 

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: L-4 cm, l-3 cm, h-2,5 cm

 

 

Pret- 8 Ron

 


Iepure Feng Shui pe Wu Lou si Monede


Figurina Iepure Feng Shui  pe Wu Lou si Monede prezentata este un puternic remediu pentru prosperitate si pentru afaceri si conducere deoarece reuneste toate unele dintre cele mai favorabile elemente ale  prosperitatii: iepurele, Wu Lou si Monedele.

 

Caracteristicile Iepurelui Feng Shui:

 

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.

 Caracteristici Wu Lou

Forma in sine a Wu Lou joaca un rol important in imaginea sa, este o reprezentare a cerului si a pamantului unificate.

Exista mai multe simboluri de longevitate, unul dintre acestea este Wu Lou, care poate aduce o abundenta de binecuvantari in casa. Aceasta tartacuta a fost un simbol al longevitatii, a starii bune de sanatate si prosperitate de foarte multe secole. Wu Lou, de asemenea cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument foarte folosit in sporirea efectelor Feng Shui.

Traditia Wu Lou a inceput in China antica, atunci cand aceste tartacute au servit la scopul cararii apei potabile pe distante lungi. In plus, fata de apa simpla, acestea au ajutat si la pastrarea medicamentelor, acestui lucru se datoreaza imaginea capatata de ‘simbol de sanatate, vitalitate si nemurire’.

Jumatatea superioara a tartacutei simbolizeaza cerul, iar jumatatea de jos simbolizeaza pamantul. Utilizarea tartacutei de oameni indica armoia dintre pamant, cer si umanitate.

Wu Lou sau Hulu, se spune, ca are capacitatea de a absorbi chi-ul negativ, motiv pentru care calugarii taoisti utilizeaza Wu Lou pentru a incarcera spiritele rele.

Atunci cand un Wu Lou este utilizat pentru Feng Shui, este imperativ sa se anexeze un fir rosu in jurul ‘gatului’  pentru a spori energia. Se poate folosi Wu Lou intr-o abundenta de feluri in jurul casei. Aceste utilizari servesc atat ca si cure pentru Feng Shui dar si pentru ameliorari. 

 

Iepure Feng Shui pe pepita si monede

 

Figurina Iepure Feng Shui pe pepita si monede prezentata este un puternic remediu pentru prosperitate si pentru afaceri si conducere deoarece reuneste toate unele dintre cele mai favorabile elemente ale  prosperitatii: iepurele, pepita si monedele.

 

Caracteristicile Iepurelui Feng Shui:

 

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.

 

Caracteristici pepite:

 

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.

Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute.

 

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele

-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.

- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.

-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.

-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.

-adaugati pepite in orice nava de avere sau vase de abundenta din jurul casei dumneavoastra pentru a influenta norocul pentru bogatii.

 



Caracteristici monede:


Timp de multe secole, monedele chinezesti au fost un simbol foarte dorit, semnificand  prosperitatea si bogatia.

Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.

Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur.  

 

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-5 cm, l-2.5 cm, h-4 cm


Pret- 8 Ron

 

 

 

 

 

 

 

Amuleta cu Pepite si Monede





Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.
Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.
Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute.

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele
-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.
- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.
-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.
-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.
-adaugati pepite in orice nava de avere sau vase de abundenta din jurul casei dumneavoastra pentru a influenta norocul pentru bogatii.
 Pentru a amplifica norocul in afaceri, amuleta prezentata, pe langa cele 2 pepite mai este insotita si de 7 monede norocoase.

Pret 8 Ron

Broasca testoasa pe monede


Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.
In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!
Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.
Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.
Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja  imparatiile de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca remedii impotriva daunelor. 
Monedele va vor ajuta la:
-imbunatatirea norocului in afaceri,
-sporirea numarului clientilor,
-autoritatea asupra subalternilor, 
-prosperitate in gospodarie, daca sunt afisate la intrarea in casa,
-protejarea in timpul calatoriilor daca veti afisa in masina personala acest remediu.

Exista mai multe  moduri in care Broasca Testoasa pe Monede poate fi folosit ca un remediu Feng Shui acasa sau la birou:

-pentru a crea un sentiment de bunastare si viata lunga pentru toti membrii familiei, plasati Broasca Testoasa pe Monede in sectorul de Est al casei dumneavoastra. 
-pentru  a proteja impotriva bolilor si a pericolelor, si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati Broasca Testoasa pe Monede la intrarea principala din casa cu fata inspre exterior.

-o figurina cu Broasca Testoasa pe Monede in partea de sus a patului va preveni insomniile si cosmarurile. De asemenea va calma copii care se tem sa doarma in propriile dormitoare. Acest remediu va oferi posesorului un ‘paznic’ nocturn, va ajuta la reprimarea tuturor energiilor negative si a cosmarurilor.
-amplasati  Broasca Testoasa pe Monede in spatele biroului sau a zonei de lucru si  va va proteja de tradarea colegilor, precum si obtinerea de recunostinte de la superiori. Aceasta va va da puterea de a comanda si autoritate asupra subalternilor.
Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-4 cm, l-3 cm, h-2,5 cm


Pret- 8 Ron

Camila din lemn


 

Camila din lemn cu cocoasa descoperita pentru depozitarea unor bijuterii de mici dimensiuni sau alte obiecte mici.

Camila este cunoscuta a fi protectorul oamenilor, calauzindu-i prin eforturile epuizante si calatoriile dificile.

Inca din timpurile stravechi, camila a fost un puternic simbol de perseverenta. Acest lucru se datoreaza faptului ca ea ar putea supravietui saptamani intregi in desert fara a avea nevoie de alimente sau alta apa in afara de cea stocata. Desi Camila nu are prea mari nevoi, ea este de foarte mare ajutor pentru locuitorii nisiposului desertul, oferindu-le umbra, lapte, carne si transport.

Pentru aceste motive, Camila este vazuta ca un animal venerat de adeptii Feng Shui.

Camila va servi foarte bine la ajutarea oamenilor de afaceri atunci cand este plasata pe  birou .Daca, cariera va este pe drumul cel bun, Camila se va proteja atat pe ea cat si cariera dumneavoastra de tradare sau dusmani.

Daca aveti cariera in impas, atunci Camila Feng Shui va arunca un colac de salvare de noroc, tragand cariera d-voastra din noroi si va va ajuta sa prosperati din nou.

Pentru a va ajuta in afaceri si pentru a prospera, plasati  o figurina pe birou sau la locul de munca.

Plasati Camila in Nord-Vest in locuinta dumneavoastra sau la birou pentru a va feri de probleme financiare.

Este un cadou ideal pentru cei care au probleme financiare sau sunt in impas in cariera.

 

Caracteristici:

 

Material: Lemn

Culoare: Negru si Auriu

Dimensiuni: L-10 cm, h-8, l-6 cm

 

Pret 16.98 Ron

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!