Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Fuk Luk Sau




Fuk Luk Sau inseamna “Trei Nemuritori Norocosi” si reprezinta un simbol foarte popular in Asia, gasindu-se in foarte multe case sau birouri.
Fuk Luk Sau aduc autoritate, succes faima si avere.
Aceste trei zeitati sunt simboluri Feng Shui  foarte puternice si sunt folosite ca remedii pentru fericire, bogatie si longevitate.
Fiecare din aceste zeitati sunt adesea prezentate purtand cu ei diferite obiecte cu semnificatii faste:
-Fuk tine un copil si simbolizeaza norocul descendent si fericirea.
-Luk poarta o pepita si simbolizeaza prosperitatea si belsugul.
-Sau tine in maini o piersica (fructul nemuririi), fiind un simbol de longevitate si viata sanatoasa.
Aceste trei zeitati impreuna sunt o reprezentare a armoniei interioare. Se spune ca daca sunt expuse impreuna in camera principala sau in camera de zi a casei tale, acestia vor aduce unitatea familiei si noroc bun fara de sfarsit pentru toti locuitorii casei.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru amplasarea acestui remediu pentru noroc.

-Cand Fuk Luk Sau sunt plasati cu fata inspre masa din living, acestia vor aduce o abundenta de binecuvantari si se vor asigura ca niciodata nu veti avea nevoi nesatisfacute si dispun de resurse suficiente pentru ca intreaga familie sa fie fericita.
-Pentru a primi ajutor de la cei din jurul tau, Fuk Luk Sau trebuie pozitionati in spatele biroului dumneavoastra sau a zonei de lucru.
-Amplasati Fuk Luk Sau in vecinatatea unei receptii sau in biroul managerului, in locul in care se interactioneaza cu clientii, iar acestia va vor aduce noroc de bogatie si succes.


Atentie!!!!
Aratati respectul cuvenit acestor zeitati si nu le amplasati in dormitor, bucatarie sau toaleta.

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: Lungime - 6.5  cm, latime 6,5 cm, inaltime - 15 cm 
 
Pret  45 Ron

Kwan Kung cu Sabia Dragonului




Un simbol Feng Shui ce ilustreaza pe Kwan Kung , cel mai faimos general din istoria Chinei. Este portretizat in haine de razboi si poarta o sabie Dragon (Guan Dao) in mana drapta si se spune ca aceasta sabie cantareste aproximativ 20 kg in realitate.
Kwan Kung, initial cunoscut sub numele de Guan Di, a fost unul dintre cei mai de succes si proeminenti eroi ai  Chinei. Dupa multe realizari, acesta a fost denumit si "Zeul Razboiului" sau "Ingerul Razboinic" dar I  s-a atribuit si numele de “Marele Protector”, cum este cunoscut astazi. Marele Protector apara politicienii, oamenii de afaceri dar si armatele sau politia. El apara egalitatea, nevinovatii si este venerat de adeptii Feng Shui. Se spune ca are puterea de a proteja impotriva hotilor si a spiritelor malefice, iar in Hong Kong se poate vedea un altar dedicat lui Kwan Kung in fiecare sectie de politie.
Este un remediu foarte util mai ales pentru oamenii de afaceri. El protejeaza impotriva energiei Chi negative si va protejeaza impotriva concurentei oferind sansa de a prospera si de a obtine un castig financiar.
In Feng Shui, Kwan Kung este folosit in mai multe moduri pentru a beneficia de afaceri prospere si bunastare materiala.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui despre cum puteti beneficia de beneficiile ce vi le aduce Kwan Kung.
-Kwan Kungeste foarte puternic cand este amplasat in coltul de Nord-Vest. La birou nu este necesar un colt ci este suficient sa fi amplasat in spatele zonei unde este masa de lucru . Plasandu-l in acest loc, va va pazi prevenind tradarile.
-Pentru un sentiment sporit de loialitate in randul colegilor si asociatilor, Kwan Kung trebuie sa fie plasat la locul de munca sau in magazin, cu fata spre intrare, in spatele biroului sau a mesei de lucru,  astfel afacerea va inflori sub ochii vigilenti ai lui Kwan Kung.
-Plasat in fata intrarii principale a casei, cu fata inspre usa, Kwan Kung va ajuta la eliminarea energie Chi negative si la paza casei dumneavoastrq.


ATENTIE: Aratati cel mai mare respect lui Guan Gong si nu-l afisati niciodata in dormitor, baie, bucatarie sau pe podea.

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: Lungime - 4  cm, latime 3,5 cm, inaltime - 9 cm 
 
Pret 15 Ron

Cainii Fu



Pastrarea acestor Caini Fu in casa dumneavoastra ca si animale de companie, va servi la protejarea tuturor locuitorilor casei de spiritele malefice si intentiile rele.
Perechea de Caini Fu cu expresia lor inspaimantatoare si corpurile foarte tonifiate sunt protectorii mistici de la portile cerului. Acestia serveau la protejaera cerului de spiritele malefice si influentele rele. Din aceasta cauza Cainii Fu raman un simbol de protectie si stabilitate, fiind folositi atat in case dar si in birouri.
In antichitate Cainii Fu au fost intotdeauna vazuti in fata locurilor importante cum ar fi: templele si palatele. In zilele noastre modernte, Cainii Fu, inca sunt folositit pentru paza dar sunt utilizati pe scara larga si astfel se pot vedea in fata imobilelor mari, restaurantelor, hotelurilor sau a magazinelor. Atunci cand sunt pozitionati in aceste locuri, Cainii Fu vor analiza mintea clientului la intrare, iar in cazul in care acestia nu au intetii rele, le va fi permisa intrarea.
Cainii Fu ar trebui sa fie afisati la usa principala, orientati spre exterior, la o inaltime relativ crescuta.
Puteti sa ii asezati si pe o masa mica cu fata inspre intrarea principal si acestia va vor pazi casa impotriva efractiei si a raului.
Cainii Fu elimina, de asemenea si chi-ul negativ ce intra intr-o casa sau birou, schimbandu-l in energie pozitiva.
Daca plasati acest remediu Feng Shui in fata casei dumneavoastra in partile laterale ale usii sau portii va vor ajuta foarte mult mai ales daca locuinta dumneavoastra are in fata un drum drept sau o infrastructura impunatoare.
Folosind o pereche de Caini Fu, veti reprima orice tentativa de furt, accidente sau intentii rele si va vor aduce in schimb  un castiga financiar.


Caracteristici:


Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: Lungime - 8,5  cm, latime 7,5 cm, inaltime - 6 cm (dimensiunile pentru fiecare Caine Fu)
Pret 18 Ron
           

Crap pe pepite si monede

 

Remediul prezentat infatiseaza un crap auriu, foarte frumos, stand pe monede si pepite si in gura are un snur rosu si o moneda. 

Crapul este un simbol Feng Shui de determinare si tarie.

Timp de multe secole, Crapul a fost considerat ca fiind peste traditional Feng Shui.

Este o creatura foarte puternica, si exista o poveste in spatele acestui lucru. Se spune ca un crap a incercat sa inoate impotriva curentului puternic al Fluviului Galben, astfel incat sa poate ajunge sa inoate prin Poarta Dragonului si sa fie transformat in dragon. Deoarece Crapul a facut o astfel de calatorie inselatoare este privit ca un simbol de determinare si tarie. De asemenea, Crapul inoata in amonte efectuand sarituri repetate din apa spre ceruri, aceasta este o reprezentare a unei realizari cu ajutorul ambitiilor si aspiratilor. Crapul Feng Shui aduce multe beneficii, inclusiv noroc de studiu, imbunatatirea calitatii casatoriei, soarta buna si noroc in preocuparile literare.

Cu toate aceste avantaje, veti putea trece toate obstacolele presarate in calea dumneavoastra, si la fel de bine si sa depasiti orice concurenta.

Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la amplasarea acestui remediu:

-este foarte util pentru presoanele influente, cum ar fi manageri, sefi, precum si angajatii ce doresc dezvoltarea personala si optimizarea oportunitatilor de afaceri. In afara de acestea, Crapul va scoate ce este mai bun din dumneavoastra si va va permite sa depasiti concurenta.

-pentru un mariaj stabil,  plin de fericire si armonie, plasati Crapul pe pepite si monede in directia dumneavoastra de dragoste.

-amplasat pe coltul de nord al biroului acest remediu va crea un mediu sanatos in care puteti avansa in mod constant in cariera.

-Crapul pe pepite si monede poate fi plasat oriunde in casa si va aduce bucurie in familie si noroc.

-pentru a spori norocul de bogatie pentru toti membrii famieliei dumnoavoastra, afisati acest remediu in living sau in camera principala a casei.

 

Caracteristici:
 
Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: Lungime - 5,5 cm, latime 6 cm, inaltime - 10 cm
 
Pret 18 Ron


Testoasa Dragon





Testoasa-Dragon este un animal mistic format din cele doua animale – Dragonul si Broasca Testoasa, un amestec de ambitie si intelepciune, Deoarece este o combinare a calitatilor Dragonului (persevernta) cat si a Broastei Testoasa (statornicia, stabilitatea), face din Testoasa-Dragon un  remediu puternic pentru noroc in cariera, dezvoltarea profesionala, puterea de a depasi concurenta si revigorarea reputatiei.
Testoasa Dragon este compusa din corpul unei Testoase si capul unui Dragon.  
Figurina prezentata sta pe o gramada de monede iar in gura tine o moneda Feng Shui de pepite pentru a ajuta la prosperitatea financiara si norocul de avere.
Pe spatele Testoasei Dragon se afla o Broscuta Raioasa ce reprezinta norocul descentent si permite tinerilor din casa in care este expusa sa fie sanatosi, bogati si feritici.
Norocul descendent este norocul ce ajuta o persoana sa porneasca la inteimeierea unei familii alaturi de partenerul sau partenera sa.
In antichitate, Testoasa-Dragon a fost folosita de imparat in palatul sau pentru a aduce longevitate si o mai mare influenta. Aceasta a fost, de asemenea, utilizata in casele oamenilor de rand pentru a aduce armonie in familie si sanatate.
In zilele noastre, Testoasa Dragon este plasata in casele multor practicanti Feng Shui pentru a aduce noroc.
Aceasta activeaza si norocul academic, familial si bunastarea.

In Feng Shui, acest remediu pentru noroc este utilizat in mai multe moduri pentru a aduce o viata mai buna si armonioasa:
-Asezati in coltul de Nord-Est, sau pe un birou de studiu sau de lucru si va ajuta pe cei care sunt doresc sa imbunatateasca notele si va oferi studentilor o sansa mai mare de a primi burse de merit sau ajutor financiar.
-Pentru a preveni pericolul de a intra in casa dumneavoastra, cauzator de accidente si pentru ca toate afacerile dumneavoastra sa devine prospere sau pentru a avea o viata netulburata si linistita, afisati acest simbol Feng Shui cu fata inspre intrarea principala.
-afisati in spatele biroului sau a zonei de lucru de la locul dumneavoastra de munca si aceasta va preveni tradarile din pareta colegilor si va va da posibilitati de promovare.
-Pentru a favoriza longevitatea si starea buna de spirit a familiei dumneavoastra, plasati Testoasa Dragon in sectorul de est a casei dumneavoastra.
 -pentru a spori profiturile si prosperitatea, afisati acet remediu in sectorul de Sud-Est de acasa sau de la locul de munca.


Pret 17 Ron

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!