Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha Razand, cu pepita, sirag de bani


In Feng Shui, Buddha Razand este unul dintre simbolurile supreme de bucurie si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha Razand este insusi o viziunea a fericirii, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. De asemenea, va aduce bogatii si avere pentru toti membrii familiei. Buddha  Razand, afisat in birou la casierie sau la receptie este un remediu foarte bun pentru prosperitate. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou.
Este un cadou excelent pentru cei care trec prin momente stresante, nenorociri sau ghinion ori care au sarcini grele la serviciu.

In Feng Shui, Buddha Razand poate fi folosit in mai multe moduri pentru a culege cele mai bune recompese de pe urma lui:
-in cazul in care familia dumneavoastra sufera de certuri si tensiuni. Se aseaza o figurina in sectorul de est sau intr-o locatie unde poate fi vazut de catre toti membrii familiei atunci acestia sunt in camera de zi sau in camera principala a casei;
-pentru cei care doresc sa-si consolideze norocul in aspecte privind averea, autodezvoltarea, bunastarea si victoria;
-cand este afisat in sectorul din sud-est din camera principala, sala de mese sau dormitor, va aduce membrilor familiei noroc la  castiguri imense si cresterea veniturilor;
-plasat la locul de munca, este un bun remediu pentru cei care au functii de conducere, sau au cariere ce se bazeaza pe competitii, acesta ajuta la limpezirea mintii si reducerea tensiunilor acumuluate;
-este un bun remediu si in cazul in care este tinut pe bordul masinii dumneavoastra. Se spune ca ii face placere sa va alunge grijile intotdeauna si sa duca impreuna cu dumneavoastra acasa vestile bune de la societatile dumneavoastra si totodata sa va mentina in siguranta;
-pentru a preveni tradarile si certurile cu colegii, afisati o figurina de Buddha Razand pe birou la locul de munca. Acest lucru va permite, de asemenea si sa excelati in cariera;
-pentru  elevii care sunt in cautarea unui succes academic, se afiseaza pe masa de studiu
si va permite atingerea aspiratiilor academice;

*Foarte important de retinut!

Datorita faptului ca Buddha Razand este foarte venerat atat in Budism cat si in Feng Shui, trebuie tratat cu respect, nu se aseaza in bucatarie, in baie sau pe podea.


Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-10 cm, l - 7cm
Pret- 16.98 Ron



Breloc Pisica Maneki

 Se spune ca, Pisica Bogatiei, cunoscuta de asemenea ca si Pisica Norocoasa , Pisica cu Bani sau Mankei Neko(in japoneza) atrage bogatia  si norocul acolo unde este afisata. Daca tintiti maximum de profesionalism in ceea ce faceti, acest remediu Feng Shui va va ajuta sa urcati fulminant in cariera si sa atingeti un salariu impresionant. Pentru cei ce sunt implicati in comert, acest remediu este foarte folositor deoarece va atraga asupra afacerii noi oportunitati de vanzari. Nu numai ca va poate ajuta in numeroase moduri, dar Pisica Maneki este adorabila pentru privire. Este adesea  descrisa cu o laba ridicata si se poate plasa la intrarea in magazine, restaurante sau in apropierea casei de marcat.


Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-8cm, l-3cm


Pret- 16.98 Ron

Breloc Rinocer


Cu acest remediu Feng Shui sunteti protejati impotriva jafului, a leziunilor si a tradarii. Rinocerul este cunoscut ca un remediu  Feng Shui pentru protectie, fie ca este vorba de furt, accidente, probleme la serviciu sau tradare. Rinocerul a capatat aceste atribute  datorita naturii sale protective si a agresivitatatii pe care o arata fata de celelalte bestii.  In Feng Shui, Rinocerii sunt utilizati pentru a va proteja impotriva pericolelor si a lucrurilor negative din viata dumneavoastra.
Acest remediu este bun:
-pentru cei care au afaceri, purtarea unui breloc cu rinocer va ajuta la prevenirea sabotarii de catre dusmanii dumneavoastra sau de catre concurenta.
-daca tineti Rinocerul Feng Shui la locul de munca, va va ajuta sa rezolvati problemele cu privire la tradari si va va feri de colegii periculosi. Nu va permite certurilor, si haosului sa patrunda in biroul dumneavoastra iar acesta se va transforma intr-un mediu calm si placut.

Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-9cm, l-3,5cm


Pret- 16.98 Ron


Breloc Pagoda

Acest templu frumos, este plin de intelepciune, armonie si pace. Se spune ca o persoana care a acumulat multa intelepciune persevereaza ca o pagoda,  nu a fost niciodata tulburata de nimic. In folclorul chinezesc, pagoda a fost un instrument folosit pentru a imblanzi caracterul nesupus, tinandu-l prizonier in interior pana acesta a atins o stare de calm. In Feng Shui, se spune ca pagoda este folosita pentru a crea energie si a revitaliza privitorul. Datorita acestul lucru, este un remediu utilizat pentru cei care sunt la scoala, doresc sa-si imbunnatateasca notele, abilitatile de studiu sau cresterea competentei si a claritatii. In plus, Wen Chang Pagoda transpune energia negativa din proximitate in Chi pozitiv ce aduce noroc, fortificatie, faima, noroc academic, si capacitatea de a progresa in domeniul dumneavoastra de activitate. Acest remediu nu este util numai celor care isi completeaza studiile ci si pentru crearea unui mediu de afaceri mai bun si imbunatatirea persectivelor. Este, de asemenea, folosit in scopuri medicale datorita abilitatilor sale de a absorbi spiritele rele care produc boala. Motivele pentru care ar trebui sa detii acest breloc sunt urmatoarele:
-pentru a crea o cariera chi si pentru a va furniza darul persuasiunii asupra colegilor dumneavoastra. Acesta nu numai ca va da autoritatea dar va alunga, de asemenea, tradarea altora, crearea unui mediu mai bun pentru cariera dumneavoastra si pentru avansarea in cariera.
-in cazul in care sunteti inca elev sau student in cautarea progresului academic, va va folosi pentru a permite o memorie mai buna si reusita la examene.
-pentru protectia  impotriva pericolului si a vrajilor. 
Este un excelent cadou pentru activarea norocului.


Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-8cm, l-1,5cm


Pret- 16.98 Ron

Breloc Nodul Mistic

Nodul Mistic este un simbol al ciclului Fara Sfarsit, ajutand la depasirea bolilor si a nenorocirilor.
Nodul Mistic, cunoscut si ca nodul "Fara Sfarsit" este unul dintre cele opt semene norocoase ale budismului.
Nodul mistic are forma cifrei 8, fara a se uni vreodata intr-un punct final. Numarul 8 a fost intotdeauna un numar norocos pentru chinezi deoarece in limba chineza suna a “avere”. Nodul mistic este un simbol Feng Shui de noroc, longevitate, prosperitate, triumf, dragoste si sanatate.  In credinta budista, acest nod este un simbol al ciclului Fara Sfarsit, oferind capacitatea de a depasi boli si necazuri si ajuta la sporirea averii si a faimei. De asemenea este considerat a fi o icoana a “iubirii persistente” si de asemenea este un bun cadou pentru cuplurile ce urmeaza sa se casatoreasca. Nodul Mistic a fost intotdeauna un simbol pentru noroc fiind tesut pe hainele imparatilor imperiali din China. Acest remediu se spune ca are si efectul magic de a vindeca temperamentul neimblanzit. Acesta va aduce un calm si sensibilitate in situatii in care calmul si sensibilitatea sunt necesare. Pur si simplu se freaca nodul atunci cand sunteti agasat sau nelinistit. Nodul Magic va ajuta sa va eliberati de stres si ajuta la claritate mintala. In acelasi timp este un remediu Feng Shui bun si pentru a alunga frica. Detinerea si frecarea acestui Nod Norocos, cand va temeti, va crea un sentiment de stabilitate si siguranta. Pentru aceste motive trebuie sa tineti mereu aproape Nodul Mistic Norocos. Este folositor si pentru persoanele care fac calatorii de lunga durata in strainatate deoarece va oferi protectie impotriva pericolelor cum ar fi: accidente, furturile sau rapirile. Nodul mistic actioneaza, de asemenea, si ca un puternic remediu pentru dragoste si va imbunatati noroc in relatiile cu persoana iubita.

Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-8cm, l-2,5cm


Pret- 16.98 Ron

Bine ai venit!

Bine ai venit pe blogul nostru. Acest blog nu ofera consiliere feng shui ci doar remedii pentru o armonie deplina. Ne propunem sa oferim cele mai bune preturi si sa tratam toate comenzile cu seriozitate maxima.Cumparaturi placute!
Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!