Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Corabia cu cei Opt Nemuritori



Cei 8 Nemuritori vor solidifica un flux de succes in toate domeniile vietii dumneavoastra atunci cand acestia sunt afisati in camera de zi a casei dumneavoastra,.
Cei Opt Nemuritori, conform povestilor vechi au fost chemati din cer pentru a ajuta oamenii in atingerea obiectivelor si aspiratiilor lor.
Statueta  prezentata portretizeaza cei Opt Nemuritori in barca trecand marea.
Cei Opt Nemuritori sunt un grup de nemuritori Taoisti legendari in mitologia chineza. Legenda povesteste cum cei Opt Nemuritori, au reusit sa treaca Marea de Est, o mare extrem de agitata si dura, folosindu-se fiecare de abilitatile si instrumentele lui magice.
Din acest motiv, Cei Opt Nemuritori Trecand Marea, a devenit un simbol pentru depasirea obstacolelor si atingerea succesului prin diferite metode si abilitati speciale.
In cultura Feng Shui si Taoista, cei Opt Nemuritori mai sunt cunoscuti ca si fiind simboluri de viata lunga si noroc. O combinatie de doua femei si sase barbati, fiinte superioare, ce au fost convocati din ceruri, cu intentia de a ajuta rasa umana in atingerea obiectivelor, oferindu-le mijloacele de a obtine bogatii, reputatii, vigoare si intelepciune.
Cand Cei Opt Nemuritori sunt plasati in casa dumneavoastra, acestia vor crea un mediu in care sanatatea, bogatia si bucuria pot fi usor generate.
Fiecare dintre cei Opt Nemuritori dispune de un obiect diferit de putere, si este capabil de a practica magia mistica. Mai jos sunt calitatile fiecarui Nemuritor.
Primul Nemuritor-Chung-Li Chuan, simbolul longevitatii, este cunoscut ca si liderul Nemuritorilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca el este cel care a descoperit Elixirul Vietii si are capacitatea de a vindeca bolnavi si de a aduce inapoi la viata pe cei morti. Instrumentul lui special este un Evantai Magic, si ocazional, o piersica.
Al doilea Nemuritor, Chang Kuo-Lao, simbol al intelepciunii, este un batran cu puterea de a crea un copil pentru cuplurile care au incercat fara succes acest lucru. El detine un tub de bambus si este vazut pe un catar care il poate duce peste 1500 de km intr-o singura zi.
Al treilea Nemuritor, Lu Dong-Pin, simbolul succesului scolar si de salvgardare, este un academician taoist care extermina spiritele malefice si monstri cu sabia magica. De asemenea el are ‘musca cu mustati’ ce poate vindeca boli si crea sanatate.
Al patrulea Nemuritor, Ts'ao Guao-Chiu, este simbolul distinctiei si reputatiei. El a fost afiliat cu famila imperiala Sung , si este cel mai bine imbracat in comparatie cu ceilalti nemuritori
El tine cu el o tablita de jad, si un delicat evantai de pene.
Al cincilea Nemuritor, Li T'ieh Guai, de asemenea cunoscut sub numele de Li Carja de Fier, este un cersetor sarac, impovarat cu o carja si un Wu Lou. In ciuda saraciei sale, el este considerat drept cel mai influent dintre cei Opt Nemuritori, pentru ca el are capacitatea de a crea intelepciune. El este adeseara vazut cu un cerb drept tovaras de drum.
Al saselea Nemuritor, Han Hsiang Tzu, este cel mai vesel dintre cei Opt Nemuritori, si este capabil de a crea energie pentru vindecarea bolilor. El este descris cantand la flaut.
Al saptelea Nemuritor, Lan T'sai Ho, este Nemurito-femeie, si aduce astfel noroc la femei tinere. Ea este infatisata cu un cos de flori proaspete.
Al optulea Nemuritor, este o alta femeie, si este simbolul norocului in casatorie si familie. Ea este cunoscuta ca si Fecioara Nemuritoare si detine o floare de lotus mitica.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de a valorifica benefiicile pe care le aduc cei Opt Nemuritori.
-vor solidifica un flux de succes in toate domeniile din viata dumneavoastra, atunci cand sunt expusi in camera de zi. In plus fata de beneficiile proprii, ei vor crea de asemenea, un mediu stabil pentru copii dumneavoastra ce inca studiaza si unitate familiei.
-cand cei Opt Nemuritori sunt plasati in spatele zonei de lucru a unui om de afaceri, acestia vor furniza victorii in toate asocierile de afaceri si vor stimula norocul in afacere si noi oportunitati.
-coltul de est al unei camere este cunoscut si ca Sectorul De Sanatate. Plasati o statueta cu Cei Opt Nemuritori in acest sector din living si vor crea bunastare si bucurie pentru toti membrii familiei.

ATENTIE:

Aratati respect intotdeauna celor Opt Nemuritori si niciodata sa nu-I plasati in dormitor, bucatarie sau baie.


Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L- 15 cm, h- 11.5 cm


Pret- 32 Ron 

Elefant cu Ru Yi

Atat in rolul mitic, cat si religios, elefantul este vazut ca un semn de maretie, capabil sa fie venerat si onorat.
Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv in China, India si Africa. Este un animal respectat si pretuit de foarte multe persoane. In budism, elefantul este unul din cele opt animale sfinte, iar in religia hindusa, Ganesha este un Dumnezeu cu capul unui elefant.
In folclor si in multe povesti de razboi, elefantul a fost vazut ca feeric si ademenitor - in China antica, Elefantul a fost un animal folosit in razboaie, adesea fiind oferit cadou imparatului Kiam, in timpul dinastiei Kang Hsi.
Elefantul alb pur, care este unul din cele Sapte Comori ale Budismului, este considerat de multi a fi intruchiparea viitorului Buddha. In India, Indochina si Tailanda, cei carora le este permis sa calareasca un Elefant Alb sunt regii si zeitatile.
Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. Inainte de nasterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilitatii, fiind folosit in cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protectie pentru viitor.
Acest elefant este infatisat ridicand un gigant Ru Yi.
Ru Yi este un instrument foarte util de avut, atunci cand sunteti in cautarea cresterii autoritatii, sau doriti sa fiti promovati intr-o pozitie mai inalta in cariera dumneavoastra. Acesta poate fi folosit nu numai in afaceri, dar si in general in viata. Este o necesitate pentru persoanele care sunt CEO, directori, manageri sau politicieni, pentru toti cei care sunt in cautarea ascensiunii in cariera lor. Plasandu-l pe birou in pozitie proeminenta, Feng Shui Ru Yi, va ajuta la crearea unui chi unic, care va avea capacitatea cresterii norocului in cariera, de a genera respect si recunoastere si de a crea  un flux lin in toate ideile riscante in care va angajati.
Iata cateva sfaturi privind amplasarea Elefantului Feng Shui:
-in chineza, cuvantul elefant este similar cu prim-ministru. Elefantul fiind considerat un simbol de vigoare, de aptitudini, de putere si importanta si poate fi utilizat pentru a imbunatati norocul capului gospodariei sau a companiei.
-daca sunteti om de afaceri, afisati un elefant intr-un loc ce se poate observa pe birou, indreptat spre exterior. Acest lucra va va oferi o fortificatie impotriva adversarilor dumneavoastra precum si victorie in afaceri.
-plasat  langa intrarea principala din casa dumneavoastra, orientat cu fata in interior,  Elefantul Feng Shui, va crea un flux de noroc in casa dumneavoastra. In cazul in care este plasat in aer liber, atunci trebuie pozitionat cu fata spre exterior pentru a va proteja casa.
-daca dumneavoastra impreuna cu partenerul doriti sa aveti un copil, plasati Elefantul in sector de  Vest din casa dumneavoastra sau in dormitor. Mangaiati trompa Elefantului  in fiecare seara inainte de culcare, si va creste fertilitatea, sporind sansele de a avea un nou copil.
-cand mangaiat trompa, puneti-va o dorinta, deoarece elefantul este cunoscut si ca indeplinitor de dorinte.

Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L- 8 cm, h- 7 cm


Pret- 15 Ron

Canaf Wu Lou metalic


Forma in sine a Wu Lou joaca un rol important in imaginea sa, este o reprezentare a cerului si a pamantului unificate.
Exista mai multe simboluri de longevitate, unul dintre acestea este Wu Lou, care poate aduce o abundenta de binecuvantari in casa. Aceasta tartacuta de metal a fost un simbol al longevitatii, a starii bune de sanatate si prosperitate de foarte multe secole. Wu Lou, de asemenea cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument foarte folosit in sporirea efectelor Feng Shui.
Traditia Wu Lou a inceput in China antica, atunci cand aceste tartacute au servit la scopul cararii apei potabile pe distante lungi. In plus, fata de apa simpla, acestea au ajutat si la pastrarea medicamentelor, acestui lucru se datoreaza imaginea capatata de ‘simbol de sanatate, vitalitate si nemurire’.
Jumatatea superioara a tartacutei simbolizeaza cerul, iar jumatatea de jos simbolizeaza pamantul. Utilizarea tartacutei de oameni indica armoia dintre pamant, cer si umanitate.
Wu Lou sau Hulu, se spune, ca are capacitatea de a absorbi chi-ul negativ, motiv pentru care calugarii taoisti utilizeaza Wu Lou pentru a incarcera spiritele rele.
Atunci cand un Wu Lou este utilizat pentru Feng Shui, este imperativ sa se anexeze un fir rosu in jurul ‘gatului’  pentru a spori energia. Se poate folosi Wu Lou intr-o abundenta de feluri in jurul casei. Aceste utilizari servesc atat ca si cure pentru Feng Shui dar si pentru ameliorari. 
Urmati aceste sfaturi pentru a imbunatati caracteristicile benefice ale Feng Shui:

-pentru a preveni orice boli sau probleme de sanatate, atarnati Wu Lou pe pat sau langa patul dumneavoastra.
-daca stiti ca cineva sufera de boala sau afectiune, daruiti-I un Wu  Lou pentru a-l plasa langa pat. Pentru un rezultat mai bun, se atarna doua Wu Lou pe fiecare parte a patului. Acestea  va da puterea de a se recupera de la boli de o natura grava.
-Pentru a va asigura ca se prepara si servesc numai alimente si mancare buna, plasati un Wu Lou in bucataria dumneavoastra..
-oferiti persoanelor in varsta ca si cadou un Wu Lou de alama sau cristal pentru o viata lunga si sanatoasa.
-pentru  a preveni chi-ul negativ care ar putea afecta cariera dumneavoastra, plasati acest simbol pe birou dumneavoastra, la locul de munca sau oriunde va efectuati munca.
-pentru a preveni chi-ul negativ de la provocarea accidentelor, atarnati un Wu Lou pe bordul autovehiculului dumneavoastra.
-pentru a avea o stare de sanatate buna si prosperitate, si in acelasi timp sa eliminati chi-ul negativ, plasati cat mai multe Wu Lou in jurul proprietatii dumneavoastra.
-pentu maximizarea sanatatii  familie dumneavoastra, plasati un Wu Lou in sectorul de est al living-ului. Acest lucru se datoreaza faptului ca sectorul de est este cunoscut in Feng Shui Bagua ca si ‘coltul universal de noroc al sanatatii’.
-Daca adesea va confruntati cu dificultati sau ghinion, tineti un Wu Lou in locul unde va petreceti cea mai mare parte a timpului dumneavoastra. Acest lucru va va servi pentru sporirea norocului.
-amuleta  Wu Lou este ideala pentru a fi  tinuta in geanta sau, pentru a fi agatat la geam, pe bordul masinii, la usa, la draperie, etc

Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-2cm, l-30cm


Pret- 8 Ron

Canaf cu portocala




Un canaf cu o delicioasa portocala, este un simbol de bun augur si de prosperitate atunci cand se gaseste amplasata in camera de zi. Portocaliul simbolizeaza norocul deoarece in chineza cuvantul portocaliu suna ca si noroc. In traditie, chinezii daruiesc o portocala celorlalti in timpul Anului Nou Chinezesc, acesta fiind un gest de bun augur pentru ca isi doresc fiecare abundenta si noroc. Acest remediu Feng Shui aduce energiile pozitive in spatiul dumneavoastra.

Caracteristici:

Material: Plastic si material textil
Culoare: Portocaliu, verde si rosu
Dimensiuni: L-26cm, l-4,5cm


Pret- 8 Ron

Crapi deasupra Portii Dragonului

Crapul este un simbol Feng Shui de determinare si tarie.
Timp de multe secole, Crapul a fost considerat ca fiind peste traditional Feng Shui.
Este o creatura foarte puternica, si exista o poveste in spatele acestui lucru. Se spune ca un crap a incercat sa inoate impotriva curentului puternic al Fluviului Galben, astfel incat sa poate ajunge sa inoate prin Poarta Dragonului si sa fie transformat in dragon. Deoarece Crapul a facut o astfel de calatorie inselatoare este privit ca un simbol de determinare si tarie. De asemenea, Crapul inoata in amonte efectuand sarituri repetate din apa spre ceruri, aceasta este o reprezentare a unei realizari cu ajutorul ambitiilor si aspiratilor. Crapul Feng Shui aduce multe beneficii, inclusiv noroc de stiudiu, imbunatatirea calitatii casatoriei, soarta buna si noroc in preocuparile literare.
Cu toate aceste avantaje, veti putea trece toate obstacolele presarate in calea dumneavoastra, si la fel de bine si sa depasiti orice concurenta.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la amplasarea acestui remediu:
-este foarte util pentru presoanele influente, cum ar fi manageri, sefi, precum si angajatii ce doresc dezvoltarea personala si optimizarea oportunitatilor de afaceri. In afara de acestea, Crapul va scoate ce este mai bun din dumneavoastra si va va permite sa depasiti concurenta.
-pentru un mariaj stabil,  plin de fericire si armonie, plasati Crapii deasupra Poartii Dragonului in directia dumneavoastra de dragoste.
-amplasat pe coltul de nord al biroului acest remediu va crea un mediu sanatos in care puteti avansa in mod constant in cariera.
-Crapii deasupra Portii Dragonului, pot fi plasati oricune in casa si vor aduce bucurie in familie si noroc.
-pentru a spori norocul de bogatie pentru toti membrii famieliei dumnoavoastra, afisati acest remediu in living sau in camera principala a casei.

 Material: Rasina
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L-7cm, h- 7 cm, l-3 cm
 Pret 16.98 Ron 

Feng Shui Ru Yi - Sceptrul Puterii












Ru yi, sau sceptrul puterii, este unul din cele mai influente simboluri feng shui pentru autoritate, orientare si comanda. In China Antica, Ru yi a fost folosit de aproape toata lumea in fata Instantelor Imperiale si birouri,  precum si de oficialii guvernamentali si de imparatesele dinstiei. El a fost creat initial din aur, jad si  pietre pretioase, deosebit de frumoase. Ru Yi a fost detinut de figuri importante, deoarece aduce autoritate mai mare si o putere superioara. Unele dintre aceste zeitati sunt: Tua Peh Kong, Buddha Razand si figura centrala a Fuk Luk Sau.
Ru Yi este un instrument foarte util de avut, atunci cand sunteti in cautarea cresterii autoritatii, sau doriti sa fiti promovati intr-o pozitie mai inalta in cariera dumneavoastra. Acesta poate fi folosit nu numai in afaceri, dar si in general in viata. Este o necesitate pentru persoanele care sunt CEO, directori, manageri sau politicieni, pentru toti cei care sunt in cautarea ascensiunii in cariera lor. Plasandu-l pe birou in pozitie proeminenta, Feng Shui Ru Yi, va ajuta la crearea unui chi unic, care va avea capacitatea cresterii norocului in cariera, de a genera respect si recunoastere si de a  crea  un flux lin in toate ideile riscante in care va angajati.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de utilizare al Ru Yi, pentru a va imbunatati viata si pentru a va aduce noroc in afaceri:
-Feng Shui Ru Yi poate fi plasat, nu numai pe biroul dumneavoastra ci si in spatele locului unde sunteti pozitionat.
-Pentru cresterea norocului in cariera,  plasati Feng Shui Ru Yi in sectorul de nord in livingul casei dumneavoastra.
-pentru a va oferi un aer influent in fata persoanelor de la locul de munca, plasati Ru Yi intr-un loc proeminent de pe biroul dumneavoastra. In plus,  fata de aceste beneficii, Ru Yi va va inzestra cu o mai buna auto-disciplina, cunoastere de sine, si etica de lucru.
-pentru a sprijini norocul patriarh si pentru a va tine in frau copilul neascultator,  puneti Ru Yi in sectorul de Nord-Vest din casa ta. Amplasat in sectoru Sud-Vest are acelasi efect asupra matriarhatului.
Ru Yi se livreaza ambalat in cutie.
Material: Metal
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L-10 cm, h- 3 cm, l-3 cm
 Pret 27 Ron 


Dragon si Phoenix-remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie












Dragonul aduce noroc, vitalitate si da esenta vietii, in timp ce Pheonix-ul aduce speranta, oportunitati si faima.
Dragonul este emblema de Yang, sexul puternic,  masculin si fertilitate, in timp ce Phoenix-ul este figura de Yin, incantatoare, si mareata. Sunt doua simboluri Feng Shui foarte puternice-Dragonul aduce noroc, vitalitate si esenta vietii, in timp ce Phoenix-ul aduce speranta, oportunitati si faima. Cu toate acestea, atunci cand sunt plasate impreuna, acestea vor scoate la suprafata cea mai buna armonie intre Yin si Yang, simbolizand unitatea perfecta dintre un barbat si o femeie. Ele vor crea un mediu in care dragostea frumoasa poate inflori si, unde, multi copii sanatosi se pot naste si creste. In plus, Dragonul si Pheonix-ul vor oferi intotdeauna un venit stabil  si familia nu va suferi din cauza greutatilor materiale. Pentru cei care doresc inteimeierea unei familii, Dragonul si Pheonix-ul sunt un remediu esential care nu trebuie sa lipseasca din casa.
-Expunand Dragonul si Pheonix-ul intru-un loc puternic luminat in sectorul de sud a casei dumneavoastra, veti beneficia de pe urma acestor remedii in cazul in care sunteti persoane publice, actori, politicieni ori alte persoane influente, deoarece expunerea acestor remedii activeaza faima si norocul de recunoastere.
Norocul de recunoastere va ajuta la munca grea sau in efortul de a va face observat si apreciat, ideile si planurile va vor fi ascutate, si realizarile dumneavoastra vor fi laudate si recunoscute de superiori sau sefi. Fara acest noroc, munca ta buna va fi adesea trecuta cu vederea si vor fi vazute doar punctele slabe.
-plasati Dragonul si Pheonix-ul in sectorul personal Nien Yen (al relatiilor) si va va ajuta in cazul in care sunteti singur si cautati o relatie sau o casatorie.
-daca plasati Dragonul si Pheonix-ul in sectrorul sud-vest (Feng Shui Bagua), va va ajuta la imbunatatirea relatiilor si de asemenea relatiilor dintre soti.
-plasati aceste remediu Feng Shui in coltul de est al camerei pricipale a familiei si va duce bunastare, triumf, popularitata, comanda, influenta si inteligenta pentru toti membrii familiei.
-plasati o pereche de Dragon si Pheonix in sectorul sud-vest din living sau dormitor pentru a spori norocul de casatorie.


Material: Rasina 
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L- 9 cm, h- 13 cm (separat)
 Pret 56 ron/pereche
        30 ron/bucata

Amulete Iepuri foarte utile in 2011-Anul Iepurelui



Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.
Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.
Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.
Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.



Caracteristici:

Amuleta iepure rosu  cu peste si pepita

Material: Plastic si Material textil
Culoare: Auriu si Rosu
Dimensiuni: L- 2 cm, h- 30 cm
 Pret 8 Ron






Amuleta iepure auriu cu banuti

Material: Metal si Material textil
Culoare: Auriu si Rosu
Dimensiuni: L- 2 cm, h- 20 cm
 Pret 8 Ron

Amuleta Feng Shui cu Wu Lou si Ardei


Forma in sine a Wu Lou joaca un rol important in imaginea sa, este o reprezentare a cerului si a pamantului unificate.
Exista mai multe simboluri de longevitate, unul dintre acestea este Wu Lou, care poate aduce o abundenta de binecuvantari in casa. Aceasta tartacuta de metal a fost un simbol al longevitatii, a starii bune de sanatate si prosperitate de foarte multe secole. Wu Lou, de asemenea cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument foarte folosit in sporirea efectelor Feng Shui.
Traditia Wu Lou a inceput in China antica, atunci cand aceste tartacute au servit la scopul cararii apei potabile pe distante lungi. In plus, fata de apa simpla, acestea au ajutat si la pastrarea medicamentelor, acestui lucru se datoreaza imaginea capatata de ‘simbol de sanatate, vitalitate si nemurire’.
Jumatatea superioara a tartacutei simbolizeaza cerul, iar jumatatea de jos simbolizeaza pamantul. Utilizarea tartacutei de oameni indica armoia dintre pamant, cer si umanitate.
Wu Lou sau Hulu, se spune, ca are capacitatea de a absorbi chi-ul negativ, motiv pentru care calugarii taoisti utilizeaza Wu Lou pentru a incarcera spiritele rele.
Atunci cand un Wu Lou este utilizat pentru Feng Shui, este imperativ sa se anexeze un fir rosu in jurul ‘gatului’  pentru a spori energia. Se poate folosi Wu Lou intr-o abundenta de feluri in jurul casei. Aceste utilizari servesc atat ca si cure pentru Feng Shui dar si pentru ameliorari. 
Urmati aceste sfaturi pentru a imbunatati caracteristicile benefice ale Feng Shui:

-pentru a preveni orice boli sau probleme de sanatate, atarnati Wu Lou pe pat sau langa patul dumneavoastra.
-daca stiti ca cineva sufera de boala sau afectiune, daruiti-I un Wu  Lou pentru a-l plasa langa pat. Pentru un rezultat mai bun, se atarna doua Wu Lou pe fiecare parte a patului. Acestea  va da puterea de a se recupera de la boli de o natura grava.
-Pentru a va asigura ca se prepara si servesc numai alimente si mancare buna, plasati un Wu Lou in bucataria dumneavoastra..
-oferiti persoanelor in varsta ca si cadou un Wu Lou de alama sau cristal pentru o viata lunga si sanatoasa.
-pentru  a preveni chi-ul negativ care ar putea afecta cariera dumneavoastra, plasati acest simbol pe birou dumneavoastra, la locul de munca sau oriunde va efectuati munca.
-pentru a preveni chi-ul negativ de la provocarea accidentelor, atarnati un Wu Lou pe bordul autovehiculului dumneavoastra.
-pentru a avea o stare de sanatate buna si prosperitate, si in acelasi timp sa eliminati chi-ul negativ, plasati cat mai multe Wu Lou in jurul proprietatii dumneavoastra.
-pentu maximizarea sanatatii  familie dumneavoastra, plasati un Wu Lou in sectorul de est al living-ului. Acest lucru se datoreaza faptului ca sectorul de est este cunoscut in Feng Shui Bagua ca si ‘coltul universal de noroc al sanatatii’.
-Daca adesea va confruntati cu dificultati sau ghinion, tineti un Wu Lou in locul unde va petreceti cea mai mare parte a timpului dumneavoastra. Acest lucru va va servi pentru sporirea norocului.
-amuleta  Wu Lou este ideala pentru a fi  tinuta in geanta sau, pentru a fi agatat la geam, pe bordul masinii, la usa, la draperie, etc
Cand este insotita de ardei si nodul mistic, eficienta actiunii se completeaza si devine mai puternica. Ardeii rosii simbolizeaza norocul si atragerea bunastarii, in timp ce nodul mistic asigura o viata usoara, lipsita de probleme, dureri si suferinte de orice fel.


Caracteristici:

Material: Jad si Material Textil
Culoare: Rosu si Verde 
Dimensiuni: L- 30 cm, l - 3 cm


Pret- 8 Ron



Bratara Dzi cu simbolul Garuda





Bratarile Dzi, folosite ca remedii Feng Shui, protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Va prezentam  bratara foarte exotica cu piatra Dzi ce poarta semnul unei pasari mistice, Garuda, un simbol Feng Shui, ce are abilitatea de a accentua reputatii si cresterea norocului prin faima si popularitate. In afara de acestea, bratara Dzi cu Garuda va va mentine in siguranta si departe de spiritele rele,  energia negativa,  boli si chiar moarte.
Pietrele Dzi (in traducere insemnand stralucire), sunt foarte venerate de calugarii Tibetani si in lantul muntos Himalaya, fiind transferate de sute de ani de la o generatie la alta. In cultura tibetana, aceste margele mai sunt cunoscute sub denumirea de Pietrele Divine, datorita povestei legendare cum ca semi-zeii arunca  margelele Dzi  imediat cum sunt foarte putin zgariate, aproape insesizabil.
Margelele sunt de o nunata intunecata, au modele frumos gravate si culori deosebite. Margelele Dzi pot avea diverse modele, cele mai comune fiind: cercuri, patrate, valuri. Margelel Dzi sunt imprimate cu mai multi ochi pentru a detecta intentiile malitioase si a le reprima. In functie de numarul de ochi imprimati pe margelele Dzi, acestea au mai multe sensuri.
Margelele dzi, folosite ca si remediu Feng Shui, ajuta la mai multe beneficii, cum ar fi: prosperitate, noroc, sanatate, longevitate. Cand o persoana poarta o bratara cu pietre Dzi, aceasta va acoperi persoana respectiva cu o ‘mantie invizibila’ ce protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Bolile si decesele premature sunt, de asemenea, evitate cu aceste remedii Feng Shui, acest lucru se datoreaza faptului ca bratarile imbunatatesc imunitateaa purtatorului prin echilibrarea  in corp a Yin si Yang si a celor 5 elemente.
In plus, purtatorul bratarii va avea un sentiment mai mare de control al mintii, inlocuind furia cu un sentiment de calm si liniste.
In ciuda faptului ca margelele Dzi apartin la origini culturii tinebante, ele pot fi purtate de oricine pentru a incuraja o aura si o karma mai bune.
Bratara este compusa din Piatra Dzi cu simbolul Garuda si margele negru insirate pe snur maro reglabil.

Caracteristici:

Material: Piatra Dzi
Culoare: Maro/Negru
Dimensiuni: L- 25 cm/reglabil


Pret -  10 Ron



Bratara Dzi cu carapacea broastei testoase


Aceste margele Dzi ajuta la pacea interioara, iluminare precum si protectia impotriva fortelor fatale si energiei negative.
Margelele Dzi (in traducere insemnand stralucire), sunt foarte venerate de calugarii Tibetani si in lantul muntos Himalaya, fiind transferate de sute de ani de la o generatie la alta. In cultura tibetana, aceste margele mai sunt cunoscute sub denumirea de Pietrele Divine, datorita povestei legendare cum ca semi-zeii arunca  margelele Dzi  imediat cum sunt foarte putin zgariate, aproape insesizabil.
Margelele sunt de o nunata intunecata, au modele frumos gravate si culori deosebite. Margelele Dzi pot avea diverse modele, cele mai comune fiind: cercuri, patrate, valuri. Margelel Dzi sunt imprimate cu mai multi ochi pentru a detecta intentiile malitioase si a le reprima. In functie de numarul de ochi imprimati pe margelele Dzi, acestea au mai multe sensuri.
Margelele dzi, folosite ca si remediu Feng Shui, ajuta la mai multe beneficii, cum ar fi: prosperitate, noroc, sanatate, longebitate. Cand o persoana poarte o bratara cu margele Dzi, aceasta va acoperi persoana respectiva cu o ‘mantie invizibila’ ce protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Bolile si decesele premature sunt, de asemenea, evitate cu aceste remedii Feng Shui, acest lucru se datoreaza faptului ca bratarile imbunatatesc imunitateaa purtatorului prin echilobrarea  in corp a Yin si Yang si a celor 5 elemente.
In plus, purtatorul bratarii va avea un sentiment mai mare de control al mintii, inlocuind furia cu un sentiment de calm si liniste.
In ciuda faptului ca margelele Dzi apartin la origini culturii tinebante, ele pot fi purtate de oricine pentru a incuraja o aura si o karma mai bune.
Bratarile au dimensiune reglabila si sunt pe siret maro.
Margeaua Dzi are pictata o carapace de broasca testasa, ceea ce ajuta la protejarea dumneavoastra cu un scut puternic impotriva daunelor si a bolilor. Purtand aceasta bratara, veti primi un important sprijin si veti fi binecuvantat cu sanatate si viata lunga. Este un excelent cadou pentru persoanele ce au probleme de sanatate.


Caracteristici:

Material: Piatra Dzi
Culoare: Maro
Dimensiuni: L- 25 cm/reglabil


Pret-  10 Ron
Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!