Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Breloc Pagoda

Acest templu frumos, este plin de intelepciune, armonie si pace. Se spune ca o persoana care a acumulat multa intelepciune persevereaza ca o pagoda,  nu a fost niciodata tulburata de nimic. In folclorul chinezesc, pagoda a fost un instrument folosit pentru a imblanzi caracterul nesupus, tinandu-l prizonier in interior pana acesta a atins o stare de calm. In Feng Shui, se spune ca pagoda este folosita pentru a crea energie si a revitaliza privitorul. Datorita acestul lucru, este un remediu utilizat pentru cei care sunt la scoala, doresc sa-si imbunnatateasca notele, abilitatile de studiu sau cresterea competentei si a claritatii. In plus, Wen Chang Pagoda transpune energia negativa din proximitate in Chi pozitiv ce aduce noroc, fortificatie, faima, noroc academic, si capacitatea de a progresa in domeniul dumneavoastra de activitate. Acest remediu nu este util numai celor care isi completeaza studiile ci si pentru crearea unui mediu de afaceri mai bun si imbunatatirea persectivelor. Este, de asemenea, folosit in scopuri medicale datorita abilitatilor sale de a absorbi spiritele rele care produc boala. Motivele pentru care ar trebui sa detii acest breloc sunt urmatoarele:
-pentru a crea o cariera chi si pentru a va furniza darul persuasiunii asupra colegilor dumneavoastra. Acesta nu numai ca va da autoritatea dar va alunga, de asemenea, tradarea altora, crearea unui mediu mai bun pentru cariera dumneavoastra si pentru avansarea in cariera.
-in cazul in care sunteti inca elev sau student in cautarea progresului academic, va va folosi pentru a permite o memorie mai buna si reusita la examene.
-pentru protectia  impotriva pericolului si a vrajilor. 
Este un excelent cadou pentru activarea norocului.


Caracteristici:

Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-8cm, l-1,5cm


Pret- 16.98 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!