Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Bagua:

Plasati Iepurele cu Ba Gua la intrare in casa ta daca in fata acesteia se afla un cimitir, spital, politie, casa de cult sau scoala.

Ba gua este un instrument foarte folosit in “Scoala Busolei”, cea mai veche si prima institutie Feng Shui.

Nu plasati niciodata o Bagua in interiorul casei dumneavoastra sau la birou, deoarece atrage energia foarte daunatoare, putand fi chiar fatala. Intotdeauna afisati Bagua in punctele de intrare ale energiei Chi in casa  - in fata unei usi sau ferestre si va fi suficient pentru a alunga chi-ul negativ.

Daca amplasati o Bagua deasupra intrarii principale a casei, aceasta va servi la alungarea spiritelor rele, ghinionului si a persoanelor cu intentii rele.

Bagua previne aparitia multor evenimente periculoase, cum ar fi: boli, accidente, depresia si chiar decesul membrilor unei gospodarii daca aceasta este folosita corect, cum este notat mai sus.

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.

 

 Dimensiuni: Lungime: 5 cm, latime 2 cm, inaltime 4.5 cm

Culoare: Auriu


Material: Rasina

Pret 8 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!