Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Elefantel cu bila

Atat in rolul mistic, cat si religios, elefantul este vazut ca un semn de maretie, capabil sa fie venerat si onorat.


Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv in China, India si Africa. Este un animal respectat si pretuit de foarte multe persoane. In budism, elefantul este unul din cele opt animale sfinte, iar in religia hindusa, Ganesha este un Dumnezeu cu capul unui elefant.


In folclor si in multe povesti de razboi, elefantul a fost vazut ca feeric si ademenitor - in China antica, Elefantul a fost un animal folosit in razboaie, adesea fiind oferit cadou imparatului Kiam, in timpul dinastiei Kang Hsi.


Elefantul alb pur, care este unul din cele Sapte Comori ale Budismului, este considerat de multi a fi intruchiparea viitorului Buddha. In India, Indochina si Tailanda, cei carora le este permis sa calareasca un Elefant Alb sunt regii si zeitatile.


Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. Inainte de nasterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilitatii, fiind folosit in cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protectie pentru viitor.

Lungime -3.5 cm
Latime -3.5 cm
Inaltime -5.5cm

Pret-8 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!