Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede


Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.
In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!
Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.
Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.
Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor. 
Monedele va vor ajuta la:
-imbunatatirea norocului in afaceri,
-sporirea numarului clientilor,
-autoritatea asupra subalternilor, 
-prosperitate in gospodarie, daca sunt afisate la intrarea in casa,
-protejarea in timpul calatoriilor daca veti afisa in masina personala acest remediu.

Exista mai multe  moduri in care Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede poate fi folosit ca un remediu Feng Shui acasa sau la birou:

-pentru a crea un sentiment de bunastare si viata lunga pentru toti membrii familiei, plasati Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede in sectorul de Est al casei dumneavoastra. 
-pentru  a proteja impotriva bolilor si a pericolelor, si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede la intrarea principala din casa cu fata inspre exterior.

-o Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede in partea de sus a patului va preveni insomniile si cosmarurile. De asemenea va calma copii care se tem sa doarma in propriile dormitoare. Acest remediu va oferi posesorului un ‘paznic’ nocturn, va ajuta la reprimarea tuturor energiilor negative si a cosmarurilor.
-amplasati Amuleta cu Broasca Testoasa si Monede in spatele biroului sau a zonei de lucru si  va va proteja de tradarea colegilor, precum si obtinerea de recunostinte de la superiori. Aceasta va va da puterea de a comanda si autoritate asupra subalternilor.
-aceasta amuleta se poate folosi ca si breloc, atasata de telefonul mobil sau tinuta in geanta sau portofel.


Material: Metal, Ceramica si material textil
Culoare: Auriu/Alb/Rosu/Albastru
Dimensiuni: L-2cm, l-12cm


Pret- 5 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!