Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Canaf cu opt monede

Timp de multe secole, monedele chinezesti au fost un simbol foarte dorit, semnificand  prosperitatea si bogatia.
Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.
Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur. 
Exista mai multe moduri in care setul de noua monede Feng Shui pot fi utilizate pentru a culege recompensele lor:
-agatarea acestui remediu in carnete de cecuri, facturi, sau documente importante sau serviete, va va imbunatati norocul in afaceri.
-amplasati cele noua monede la toate componentele hardware ce va ajuta in afaceri: Laptop, imprimanta, fax, telefon, astfel se vor deschide liniile pentru mai multi clienti
-plasate in sectorul nord-vest, va va oferi sprijinul de care aveti nevoie pentru a avea succes in cariera.
-atarnati acest remediu Feng Shui in spatele biroului sau in spatele zonei unde va desfasurati activitatea, pentru a obtine o influenta mai mare asupra colegilor.
-acest produs Feng Shui poate fi utilizat ca si semn de carte pentru cei care vor sa imbunatateasca studiile sau doresc sa atinga inaltimi de neegalat in mediul academic.
-agatati acest remediu la intrarea in casa dumneavoastra si veti invita prosperitatea in gospodarie, mai mult, veti avansa in cariera.
-pentru a preveni energia rea, ce sta la originea accidentelor sau mortii, agata Amuleta cu opt  monede de oglinda retrovizoare. Acest lucru va elimina orice Chi negativ din calatoriile dumneavoastra si va permite sa navigati in siguranta pe orice traseu.


Material: Metal
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-2cm, l-30cm


Pret- 8 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!