Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Dragonul cu Perla in gheare
Aceasta minunata figurina infatiseaza  Dragonul, puternic, dar binevoitor,  ce tine in ghearele sale o perla, ce reprezinta prosperitatea si succesul in cariera.
Dragonul, cel mai puternic simbol de Yang, este unul dintre cele patru animala celeste in Feng Shui. Este considerat si “Fiinta Suprema”, in comparatie cu toate celelalte animale lumeste, deoarece el poate supravietui in orice mediu: mare, munte, si chiar in ceruri. Se spune ca daca privesti Dragonul, acesta iti transfera vitalitatea , curajul si eroismul.
Astfel, Dragonul simbolizeaza puteream excelenta, divinitatea si nobletea.
Pentru poporul chinez si pentru toti practicantii Feng Shui, Dragonul este animalul cel mai vedenerat dintre toate celelalte si este de foarte bun augur si intotdeauna tratat cu multa veneratie si cu cel mai mare respect.
Dragonul este considerat ca fiind cel mai puternic simbol al norocului si preosperitatii deoarece se crede ca Dragonul emite o forma speciala de energie chi, cunoscuta ca si “Sheng Chi” sau “Respiratia Celesta”.  In practica Feng Shui, atragerea energiilor pozitive Chi este esentiala deoarece se atrag si norocul de bogatie, belsug, avere.
Acesta este si motivul pentru care Dragonul este un astfel de remediu foarte bun pentru a spori succesul afacerii si prosperitatea.
Dragonul poate fi amplasat in diferite locuri din jurul casei sau de la birou.
Potrivit expertilor Feng Shui, indiferent de unde va fi afisat Dragonul, acesta va servi la apararea zonei, la crearea increderii si la atragerea averii.
Iata cateva locuri in care puteti amplasa Dragonul:
-Afisati acest remediu intr-o zona proeminenta de la dumneavoastra de acasa sau de pe bordul vehiculului dumneavoastra, si Dragonul va ajuta intreaga familie.
Cel mai bun sector de amplasare al Dragonului este cel de Est.
-Dragonul va va ajuta la aflarea de noi cunostinte, la recunoaste, reputatie si comanda in cazul in care il amplasati langa o sursa de apa  din casa dumneavoastra, cum ar fi cascada sau acvariu.
-Daca este amplasat in Sectoarele de sanatate (centrul si est) al casei, Dragonul va va ajuta in cazul in care suferiti de vreo boala si va crea viata lunga si bunastare.
-Atunci cand acest remediu este amplasat in spatele zonei de lucru, acesta va atrage sprijin din partea superiorilor si va va ajuta sa va descoperiti potentialul interior si sa avasati in cariera.

ATENTIE !

Dragonul este o creatura foarte puternica si trebuiesc respectatea intotdeauna cateva reguli:
-Dormitorul unei case este resedinta Yin, niciodata nu tineti Dragonul in Dormitor deoarece puternicul lui Yang va forma haos si conflict.
-Intotdeauna plasati Dragonul mai jos de nivelul ochilor
-tratati Dragonul cu cel mai mare respect si nu-l plasati niciodata in baie.


Caracteristici:
 
Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: Lungime - 14,5 cm, latime 3,5 cm, inaltime -7,5 cm
 
Pret 22 Ron

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!