Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Cele Patru Animale Celeste Dragon, Phoenix, Tigru si Broasca Testoasa


Cele Patru Animale Celeste sunt:

Broasca Testoasa Pe Monede

Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.

In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!

Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.

Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja  imparatiile de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca remedii impotriva daunelor. 

Monedele va vor ajuta la:

-imbunatatirea norocului in afaceri,

-sporirea numarului clientilor,

-autoritatea asupra subalternilor, 

-prosperitate in gospodarie, daca sunt afisate la intrarea in casa,

-protejarea in timpul calatoriilor daca veti afisa in masina personala acest remediu.

 

Phoenixul:

Phoenix-ul este figura de Yin, incantatoare, si mareata.

Phoenix  aduce speranta, oportunitati si faima.


Dragonul:

Dragonul, cel mai puternic simbol de Yang, este unul dintre cele patru animala celeste in Feng Shui. Este considerat si “Fiinta Suprema”, in comparatie cu toate celelalte animale lumeste, deoarece el poate supravietui in orice mediu: mare, munte, si chiar in ceruri. Se spune ca daca privesti Dragonul, acesta iti transfera vitalitatea , curajul si eroismul.
Astfel, Dragonul simbolizeaza puteream excelenta, divinitatea si nobletea.
Pentru poporul chinez si pentru toti practicantii Feng Shui, Dragonul este animalul cel mai vedenerat dintre toate celelalte si este de foarte bun augur si intotdeauna tratat cu multa veneratie si cu cel mai mare respect.
Dragonul este considerat ca fiind cel mai puternic simbol al norocului si preosperitatii deoarece se crede ca Dragonul emite o forma speciala de energie chi, cunoscuta ca si “Sheng Chi” sau “Respiratia Celesta”.  In practica Feng Shui, atragerea energiilor pozitive Chi este esentiala deoarece se atrag si norocul de bogatie, belsug, avere.
Acesta este si motivul pentru care Dragonul este un astfel de remediu foarte bun pentru a spori succesul afacerii si prosperitatea.
Dragonul poate fi amplasat in diferite locuri din jurul casei sau de la birou.
Potrivit expertilor Feng Shui, indiferent de unde va fi afisat Dragonul, acesta va servi la apararea zonei, la crearea increderii si la atragerea averii. 
 
Tigrul:
 
tigrul este un simbol puternic de pasiune, putere si curaj. Este al treilea animal din ciclul zodiacal chinezesc. Cei nascuti in zodia tigrului vor avea ca trasaturi: respectul de sine, instinctul de conducator, independenta, perseverenta, si puternica incredere in sine. 
De asemenea, Tigrul va va proteja averea, de cei ce vor o bucata din ea. 
 
 
Dimensiuni: 
Dragon >> lungime: 6.5 cm, Latime 2,5 cm, inaltime 5 cm.
Testoasa >> lungime: 5.5 cm, Latime 4,5 cm, inaltime 5 cm.
Phoenix >> lungime: 6 cm, Latime 3 cm, inaltime 4 cm. 
Tigru >> lungime: 7.5 cm, Latime 3 cm, inaltime 4 cm.
 
 
Material: Rasina
Pret 45 Ron
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!