Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Kwan Kung cu Sabia Dragonului




Un simbol Feng Shui ce ilustreaza pe Kwan Kung , cel mai faimos general din istoria Chinei. Este portretizat in haine de razboi si poarta o sabie Dragon (Guan Dao) in mana drapta si se spune ca aceasta sabie cantareste aproximativ 20 kg in realitate.
Kwan Kung, initial cunoscut sub numele de Guan Di, a fost unul dintre cei mai de succes si proeminenti eroi ai  Chinei. Dupa multe realizari, acesta a fost denumit si "Zeul Razboiului" sau "Ingerul Razboinic" dar I  s-a atribuit si numele de “Marele Protector”, cum este cunoscut astazi. Marele Protector apara politicienii, oamenii de afaceri dar si armatele sau politia. El apara egalitatea, nevinovatii si este venerat de adeptii Feng Shui. Se spune ca are puterea de a proteja impotriva hotilor si a spiritelor malefice, iar in Hong Kong se poate vedea un altar dedicat lui Kwan Kung in fiecare sectie de politie.
Este un remediu foarte util mai ales pentru oamenii de afaceri. El protejeaza impotriva energiei Chi negative si va protejeaza impotriva concurentei oferind sansa de a prospera si de a obtine un castig financiar.
In Feng Shui, Kwan Kung este folosit in mai multe moduri pentru a beneficia de afaceri prospere si bunastare materiala.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui despre cum puteti beneficia de beneficiile ce vi le aduce Kwan Kung.
-Kwan Kungeste foarte puternic cand este amplasat in coltul de Nord-Vest. La birou nu este necesar un colt ci este suficient sa fi amplasat in spatele zonei unde este masa de lucru . Plasandu-l in acest loc, va va pazi prevenind tradarile.
-Pentru un sentiment sporit de loialitate in randul colegilor si asociatilor, Kwan Kung trebuie sa fie plasat la locul de munca sau in magazin, cu fata spre intrare, in spatele biroului sau a mesei de lucru,  astfel afacerea va inflori sub ochii vigilenti ai lui Kwan Kung.
-Plasat in fata intrarii principale a casei, cu fata inspre usa, Kwan Kung va ajuta la eliminarea energie Chi negative si la paza casei dumneavoastrq.


ATENTIE: Aratati cel mai mare respect lui Guan Gong si nu-l afisati niciodata in dormitor, baie, bucatarie sau pe podea.

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: Lungime - 4  cm, latime 3,5 cm, inaltime - 9 cm 
 
Pret 15 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!