Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Testoasa Dragon





Testoasa-Dragon este un animal mistic format din cele doua animale – Dragonul si Broasca Testoasa, un amestec de ambitie si intelepciune, Deoarece este o combinare a calitatilor Dragonului (persevernta) cat si a Broastei Testoasa (statornicia, stabilitatea), face din Testoasa-Dragon un  remediu puternic pentru noroc in cariera, dezvoltarea profesionala, puterea de a depasi concurenta si revigorarea reputatiei.
Testoasa Dragon este compusa din corpul unei Testoase si capul unui Dragon.  
Figurina prezentata sta pe o gramada de monede iar in gura tine o moneda Feng Shui de pepite pentru a ajuta la prosperitatea financiara si norocul de avere.
Pe spatele Testoasei Dragon se afla o Broscuta Raioasa ce reprezinta norocul descentent si permite tinerilor din casa in care este expusa sa fie sanatosi, bogati si feritici.
Norocul descendent este norocul ce ajuta o persoana sa porneasca la inteimeierea unei familii alaturi de partenerul sau partenera sa.
In antichitate, Testoasa-Dragon a fost folosita de imparat in palatul sau pentru a aduce longevitate si o mai mare influenta. Aceasta a fost, de asemenea, utilizata in casele oamenilor de rand pentru a aduce armonie in familie si sanatate.
In zilele noastre, Testoasa Dragon este plasata in casele multor practicanti Feng Shui pentru a aduce noroc.
Aceasta activeaza si norocul academic, familial si bunastarea.

In Feng Shui, acest remediu pentru noroc este utilizat in mai multe moduri pentru a aduce o viata mai buna si armonioasa:
-Asezati in coltul de Nord-Est, sau pe un birou de studiu sau de lucru si va ajuta pe cei care sunt doresc sa imbunatateasca notele si va oferi studentilor o sansa mai mare de a primi burse de merit sau ajutor financiar.
-Pentru a preveni pericolul de a intra in casa dumneavoastra, cauzator de accidente si pentru ca toate afacerile dumneavoastra sa devine prospere sau pentru a avea o viata netulburata si linistita, afisati acest simbol Feng Shui cu fata inspre intrarea principala.
-afisati in spatele biroului sau a zonei de lucru de la locul dumneavoastra de munca si aceasta va preveni tradarile din pareta colegilor si va va da posibilitati de promovare.
-Pentru a favoriza longevitatea si starea buna de spirit a familiei dumneavoastra, plasati Testoasa Dragon in sectorul de est a casei dumneavoastra.
 -pentru a spori profiturile si prosperitatea, afisati acet remediu in sectorul de Sud-Est de acasa sau de la locul de munca.


Pret 17 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!