Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Corabia cu cei Opt Nemuritori



Cei 8 Nemuritori vor solidifica un flux de succes in toate domeniile vietii dumneavoastra atunci cand acestia sunt afisati in camera de zi a casei dumneavoastra,.
Cei Opt Nemuritori, conform povestilor vechi au fost chemati din cer pentru a ajuta oamenii in atingerea obiectivelor si aspiratiilor lor.
Statueta  prezentata portretizeaza cei Opt Nemuritori in barca trecand marea.
Cei Opt Nemuritori sunt un grup de nemuritori Taoisti legendari in mitologia chineza. Legenda povesteste cum cei Opt Nemuritori, au reusit sa treaca Marea de Est, o mare extrem de agitata si dura, folosindu-se fiecare de abilitatile si instrumentele lui magice.
Din acest motiv, Cei Opt Nemuritori Trecand Marea, a devenit un simbol pentru depasirea obstacolelor si atingerea succesului prin diferite metode si abilitati speciale.
In cultura Feng Shui si Taoista, cei Opt Nemuritori mai sunt cunoscuti ca si fiind simboluri de viata lunga si noroc. O combinatie de doua femei si sase barbati, fiinte superioare, ce au fost convocati din ceruri, cu intentia de a ajuta rasa umana in atingerea obiectivelor, oferindu-le mijloacele de a obtine bogatii, reputatii, vigoare si intelepciune.
Cand Cei Opt Nemuritori sunt plasati in casa dumneavoastra, acestia vor crea un mediu in care sanatatea, bogatia si bucuria pot fi usor generate.
Fiecare dintre cei Opt Nemuritori dispune de un obiect diferit de putere, si este capabil de a practica magia mistica. Mai jos sunt calitatile fiecarui Nemuritor.
Primul Nemuritor-Chung-Li Chuan, simbolul longevitatii, este cunoscut ca si liderul Nemuritorilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca el este cel care a descoperit Elixirul Vietii si are capacitatea de a vindeca bolnavi si de a aduce inapoi la viata pe cei morti. Instrumentul lui special este un Evantai Magic, si ocazional, o piersica.
Al doilea Nemuritor, Chang Kuo-Lao, simbol al intelepciunii, este un batran cu puterea de a crea un copil pentru cuplurile care au incercat fara succes acest lucru. El detine un tub de bambus si este vazut pe un catar care il poate duce peste 1500 de km intr-o singura zi.
Al treilea Nemuritor, Lu Dong-Pin, simbolul succesului scolar si de salvgardare, este un academician taoist care extermina spiritele malefice si monstri cu sabia magica. De asemenea el are ‘musca cu mustati’ ce poate vindeca boli si crea sanatate.
Al patrulea Nemuritor, Ts'ao Guao-Chiu, este simbolul distinctiei si reputatiei. El a fost afiliat cu famila imperiala Sung , si este cel mai bine imbracat in comparatie cu ceilalti nemuritori
El tine cu el o tablita de jad, si un delicat evantai de pene.
Al cincilea Nemuritor, Li T'ieh Guai, de asemenea cunoscut sub numele de Li Carja de Fier, este un cersetor sarac, impovarat cu o carja si un Wu Lou. In ciuda saraciei sale, el este considerat drept cel mai influent dintre cei Opt Nemuritori, pentru ca el are capacitatea de a crea intelepciune. El este adeseara vazut cu un cerb drept tovaras de drum.
Al saselea Nemuritor, Han Hsiang Tzu, este cel mai vesel dintre cei Opt Nemuritori, si este capabil de a crea energie pentru vindecarea bolilor. El este descris cantand la flaut.
Al saptelea Nemuritor, Lan T'sai Ho, este Nemurito-femeie, si aduce astfel noroc la femei tinere. Ea este infatisata cu un cos de flori proaspete.
Al optulea Nemuritor, este o alta femeie, si este simbolul norocului in casatorie si familie. Ea este cunoscuta ca si Fecioara Nemuritoare si detine o floare de lotus mitica.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de a valorifica benefiicile pe care le aduc cei Opt Nemuritori.
-vor solidifica un flux de succes in toate domeniile din viata dumneavoastra, atunci cand sunt expusi in camera de zi. In plus fata de beneficiile proprii, ei vor crea de asemenea, un mediu stabil pentru copii dumneavoastra ce inca studiaza si unitate familiei.
-cand cei Opt Nemuritori sunt plasati in spatele zonei de lucru a unui om de afaceri, acestia vor furniza victorii in toate asocierile de afaceri si vor stimula norocul in afacere si noi oportunitati.
-coltul de est al unei camere este cunoscut si ca Sectorul De Sanatate. Plasati o statueta cu Cei Opt Nemuritori in acest sector din living si vor crea bunastare si bucurie pentru toti membrii familiei.

ATENTIE:

Aratati respect intotdeauna celor Opt Nemuritori si niciodata sa nu-I plasati in dormitor, bucatarie sau baie.


Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L- 15 cm, h- 11.5 cm


Pret- 32 Ron 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!