Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pandantiv Wu Lou din Citrin


Forma in sine a Wu Lou joaca un rol important in imaginea sa, este o reprezentare a cerului si a pamantului unificate.
Exista mai multe simboluri de longevitate, unul dintre acestea este Wu Lou, care poate aduce o abundenta de binecuvantari in casa. Aceasta tartacuta de metal a fost un simbol al longevitatii, a starii bune de sanatate si prosperitate de foarte multe secole. Wu Lou, de asemenea cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument foarte folosit in sporirea efectelor Feng Shui.
Traditia Wu Lou a inceput in China antica, atunci cand aceste tartacute au servit la scopul cararii apei potabile pe distante lungi. In plus, fata de apa simpla, acestea au ajutat si la pastrarea medicamentelor, acestui lucru se datoreaza imaginea capatata de ‘simbol de sanatate, vitalitate si nemurire’.
Jumatatea superioara a tartacutei simbolizeaza cerul, iar jumatatea de jos simbolizeaza pamantul. Utilizarea tartacutei de oameni indica armoia dintre pamant, cer si umanitate.
Wu Lou sau Hulu, se spune, ca are capacitatea de a absorbi chi-ul negativ, motiv pentru care calugarii taoisti utilizeaza Wu Lou pentru a incarcera spiritele rele.
Atunci cand un Wu Lou este utilizat pentru Feng Shui, este imperativ sa se anexeze un fir rosu in jurul ‘gatului’  pentru a spori energia. Se poate folosi Wu Lou intr-o abundenta de feluri in jurul casei. Aceste utilizari servesc atat ca si cure pentru Feng Shui dar si pentru ameliorari. 
Urmati aceste sfaturi pentru a imbunatati caracteristicile benefice ale Feng Shui:

-pentru a preveni orice boli sau probleme de sanatate, atarnati Wu Lou pe pat sau langa patul dumneavoastra.
-daca stiti ca cineva sufera de boala sau afectiune, daruiti-I un Wu  Lou pentru a-l plasa langa pat. Pentru un rezultat mai bun, se atarna doua Wu Lou pe fiecare parte a patului. Acestea  va da puterea de a se recupera de la boli de o natura grava.
-Pentru a va asigura ca se prepara si servesc numai alimente si mancare buna, plasati un Wu Lou in bucataria dumneavoastra..
-oferiti persoanelor in varsta ca si cadou un Wu Lou de alama sau cristal pentru o viata lunga si sanatoasa.
-pentru  a preveni chi-ul negativ care ar putea afecta cariera dumneavoastra, plasati acest simbol pe birou dumneavoastra, la locul de munca sau oriunde va efectuati munca.
-pentru a preveni chi-ul negativ de la provocarea accidentelor, atarnati un Wu Lou pe bordul autovehiculului dumneavoastra.
-pentru a avea o stare de sanatate buna si prosperitate, si in acelasi timp sa eliminati chi-ul negativ, plasati cat mai multe Wu Lou in jurul proprietatii dumneavoastra.
-pentu maximizarea sanatatii  familie dumneavoastra, plasati un Wu Lou in sectorul de est al living-ului. Acest lucru se datoreaza faptului ca sectorul de est este cunoscut in Feng Shui Bagua ca si ‘coltul universal de noroc al sanatatii.
Caracteristici:

Material: citrin
Culoare: galbui
Dimensiuni: reglabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!