Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pergamentul Crapii norocasi


Acest minunat rol infatiseaza doi Crapi Norocosi sarind din apa si imprastiind in jurul lor monede norocoasesi flori de lotus.

Vechea legenda a crapilor sarind si traversand Poarta Dragonului pentru a se transforma in Dragoni a devenit extrem de populara. Crapul este un peste rezistent, care face fata cu succes curentilor puternici din anticul Rau Galben al Chinei si aceasta simbolizeaza perseveranta si hotararea sa. Poate rezista la incercari rele, poate inota impotriva curentului si sari cu rapiditate deasupra apei pentru a ajunge la cer simbolizandrealizari mari in atingerea unor ambitii marete pe parcurusl vietii.

Chinezii considera pestii un adevarat simbol al bogatieiabundenteisuccesului si prosperitatii, mai ales datorita faptului ca sunetul chinezesc pentru peste - yu - reprezinta noroc.

Cele 4 caractere chinezesti care se afla langa crapi - Nian Nian You Yu - inseamna sa fie surplus de bogatie in fiecare an

Iata cum puteti folosiPergamentul Feng Shui cu Crapi Norocosi in Iazul cu Lotusi pentru Abundenta pentru a va imbunatati viata:

1. Agatati Pergamentul Feng Shui cu Crapi Norocosi in Iazul cu Lotusi pentru Abundenta in orice loc din casa dumneavoastra pentru a va bucura de noroc din plin.
2. Daca aveti nevoie de calificative mari la examene, agatati Pergamentu Feng Shui cu Crapi Norocosi in Iazul cu Lotusi langa biroul dumneavoastra de studiu, pentru a va energiza norocul la educatie si invatatura; puteti sa-l agatati in partea de nord-est a biroului sau a camerei. In Feng Shui, nord-estul guverneaza norocul la invatatura si  studii, conform Scolii Feng Shui a Celor 8 Aspiratii de Viata - Pakua.
3. Agatati Pergamentu Feng Shui cu Crapi Norocosi in Iazul cu Lotusi pentru Abundenta langa biroul dumneavoastra de lucru, daca este posibil in partea de nord a biroului, pentru a avansa in cariera.
 
Caracteristici:
 
Material:  Material Textil
Culoare: Rosu cu o varietate de culori fosforescente
Dimensiuni: L- 45 cm, l - 20 cm
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!