Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pergament cu opt simboluri


Detalii Pergament cu opt simboluri 

Acest pergament  reprezinta 8 simboluri pentru 8 tipuri de noroc si anume : umbrela, cei doi crapi, vasul prosperitatii, floarea de lotus, nodul mistic, drapelul si timona. 
 
Primul simbol reprezinta o umbrela, fiind un simbol traditional indian si are rolul de a te proteja de forte si influente negative, obstacolele din viata de zi cu zi ; este utilizata pentru obtinerea succesului in cariera indeosebi in domeniul afacerilor( umbra pe care o face aceasta umbrela este denumita umbra protectiei).
Al doilea simbol reprezinta cei doi crapi reprezinta abundenta in familie si avansarea in grad.  
Simbolul al treilea este  vasul prosperitatii si  reprezinta vasul cu comori din vremuri stravechi , bogatie siprosperitatesucces in afaceri.
Al patrulea simbol, floarea de lotus reprezinta fericire, noroc in dragoste si prosperitate.
Scoica, cel de-al cincilea simbol, reprezinta norocul in relatii , aduce prosperitate ,  un bun renume si in acelasi timp indeparteaza dezastrele naturale.
Al saselea simbol Feng Shui, nodul mistic este cel mai bun simbol de protectie si prosperitate, protejand purtatorul contra accidentelor, pericolelor .
Cel de-al saptelea simbol,  drapelul sau steagul victoriei, reprezinta  insemnul casei sau firmei respective pentru a fi respectate de catre alte persoane. Reprezinta victoria asupra tuturor activitatilor.
Al optulea simbol este  timona ( roata ) cu opt brate si reprezinta atragerea prosperitatii din cele 8 puncte cardinale .
 Deoarece acest pergament reuneste 8 simboluri Feng Shui, acesta nu trebuie sa lipseasca din nicio casa sau birou.
Cele opt obiecte norocoase din Tibet constituie un generator fundamental de buna energie Feng Shui. Energia transmisa de cele 8 Obiecte Norocoase devine si mai favorabila si puternica in ciclul de 20 ani al Perioadei lui 8 (2004 – 2024). Acest remediu fundamental si puternic activator totodata, serveste la generarea de energie pozitiva, diminuarea energiei negative si hranirea sau imbunatatirea feng shui-ului din spatiul respectiv ducand la cresterea exponentiala a fericirii. Este de asemenea un remediu eficient contra situatiilor nefavorabile extreme ce nu pot fi solutionate de alte remedii feng shui.
Acest produs complet contine intr-un pachet unic toate cele opt elemente norocoase care pot aduce noroc deplin, bunastare materiala, inflorire spirituala, pace, incredere si fericire adevarata.
Nodul mistic mareste norocul pe Perioada lui 8scoica asigura noroc in relatii, baldachinulcontracareaza energia negativa, vaza aduce belsug, roata reprezinta succesul şi autoperfectionarea,pestii dubli reprezinta bogatia si banii, lotusul aduce pace iar drapelul victoriei simbolizeaza acumularea de succese.
 
Cele opt elemente constituie totodata un antidot puternic contra energiilor negative in special in situatiile in care usile sunt asezate toate intr-o singura linie dreapta, usa principala se deschide spre garaj, scara este indreptata sau asezata prea aproape de usa de intrare, usile sunt asezate fata in fata  pe o linie dreapta si fortele negative sunt indreptate spre o zona specifica din casa. Expunerea celorOpt Elemente Norocoase contracareaza totodata energiile rauvoitoare ale lunii provocate fie de stelele zburatoare sau de horoscopul personal, ne apara de ghinion si de fortele malefice.
 
 
Cele Opt Simboluri Norocoase reprezinta un antidot pentru:
- usile asezate fata in fata pe o linie dreapta;
- la capatul scarilor langa usa de intrare;
- in vecinatatea usii de intrare spre care este orientata un shar chi sau acolo unde este foarte vizibila influenta negativa a stelelor zburatoare;
- in spatiile lovite de shar chi (energie negativa).
 
 
Caracteristici:
 
Material: Material textil
Culoare: Rosu, pictat cu culori fosforescente si cu sclipici
Dimensiuni:
 Lungime-90 cm
Latime- 45  cm
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!