Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca raioasa cu trei picioare cu Vasul Prosperitatii

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Vasul Abundentei este un simbol al bogatiei, succesului si prosperitatii.
Traditia a inceput in China Antica, atunci cand popoarele bogate foloseau oale de avere in casele lor pentru a spori norocul de bogatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca Vasul Abundentei este imaginea norocului fara sfarsit si a bogatiilor. In toata Asia, Vasele Abundentei sunt plasate in majoritatea locuintelor sau birourilor si in foarte multe magazine, deoarece un astfel de vas al bogatiei plasat la casierie ajuta la atragerea clientilor si sporirea veniturilor. 
Folosind Vasul Abundentei, veti atrage bogatiile din toate directiile in casa sau biroul dumneavoastra, iar in acelasi timp evitati pierderile financiare. Acesta este motivul pentru care multe persoane ce activeaza in domeniile vanzarilor, investitiilor sau au alte afaceri cauta sa achizitioneze Vasul Abundentei.
Pentru a fi util, un Vas al Abundentei trebuie sa fie plin cu monede si pepite sau bijuterii si alte simboluri de noroc si avere.

Iata cateva modalitati de amplasare a Vasului Abundentei:
-pentru a creste oportunitatile de afaceri, plasati Vasul Abundentei in living sau in biroul dumneavoastra, in sectorul nord-vest,
-pentru a atrage norocul, norocul de bogatie, amplasati acest remediu pentru prosperitate in casa dumneavoastra, birou sau magazin. Vasul Abundentei va va aduce bogatia in viata dumneavoastra si va va proteja averea ce o detineti,
-plasat in coltul de sud-est din living sau birou, va va spori norocul de avere. Plasat in coltul sud-est, va fi foarte benefic deoarece conform Feng Shui Bagua, acesta este coltul ideal pentru generarea de bogatii,
-Expuneti acest remediu Feng Shui pentru avere in fata intrarii principale, astfel incat acesta sa fie vizibil ori de caate ori intrati, amplasat astfel, va invita averea sa intre prin punctele de intrare chi.
-Pentru a atrage mai multi clienti si a creste vanzarile si veniturile,  amplasati Vasul Prosperitatii in birou sau magazin.
 Acest remediu Feng Shui nu trebuie asezat pe podea, in baie sau in bucatarie.

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-4 cm, l- 4 cm, H-3 cm


Pret- 10 Ron


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!