Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Piersicile Nemuririi


Piersica Nemuririi este un simbol chinezesc sacru de longevitate si abundenta.
 Inca din timpurile stravechi, Piersica Nemuririi  a fost un simbol puternic al longevitatii, bunastarii si a vietii vesnice, Este un simbol de nemurire si promite, de asemenea, sa aduca noroc de bogatie si prosperitate celui ce o priveste.
Una din multele legende spune ca Hsih Hwang Mu, Zeita Vestului, a avut o gradina in cer plina doar cu  pomi ce rodesc piersicile nemuririi, dar acestea infloresc odata la doua mii de ani. Cand s-a intamplat sa infloreasca, cei Opt Nemuritori au fost invitati in gradina Zeitei pentru o “masa” si astfel au reusit cele opt zeitati sa devina nemuritori.
O alta legenda spune ca Zeul Maimuta s-a strecurat in gradina Zeitei Vestului si i-a furat piersicile, astfel ajungand Zeul Maimuta invincibil si nemuritor. In plus, fata de aceste legende, se mai stie si ca Sau, unul dintre cele trei zeitati (Fuk, Luk, Sau), tine mereu in mana o piersica.
De asemenea, Piersica Nemuririi  va proteja privitorul de accidente, sau decese premature, oferind viata lunga si sanatoasa.
Piersica Nemuririi este cunoscuta si ca un simbol feng shui de dragoste si romantism.

In Feng Shui, Piersica poate fi utilizata in mai multe moduri pentru a aduce o viata mai buna:
-pentru a invita  prosperitatea si viata lunga in casa dumneavostra si a familie dumneavoastra, plasati Fructele de Piersica in living sau in camera principala,
-potrivit Feng Shui Bagua, sectorul de Est este creator de Noroc de Sanatate, astfel plasand Piersica Nemuririi in acest colt al dormitorului dumneavoastra va va oferi noroc de sanatate.
-Daca plasat Piersica Nemurii in dormitorul dumneavoastra, veti avea intotdeauna un somn revitalizant si revigorant, astfel, veti ramane sanatos o perioada indelungata.

Pentru cei mai in varsta decat dumneavoastra (parintii sau bunicii), Piersicile Nemuririi sunt cadoul ideal indicant dragostea pe care le-o purtati daruindu-le sanatate si longevitate.



Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: Lungime: 7 cm, latime 5 cm, inaltime: 5 cm

Pret- 15 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!