Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha Razand, cu Ru Yi si PepitaAceasta figurina ilustreaza pe Buddha Razand stand pe un sac de bani, tinand in mana un Ru Yi, o Pepita, si o Piersica.

In Feng Shui, Buddha Razand este unul dintre simbolurile supreme de bucurie si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha Razand este insusi o viziunea a fericirii, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. De asemenea, va aduce bogatii si avere pentru toti membrii familiei. Buddha  Razand, afisat in birou la casierie sau la receptie este un remediu foarte bun pentru prosperitate. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou.
Este un cadou excelent pentru cei care trec prin momente stresante, nenorociri sau ghinion ori care au sarcini grele la serviciu.
In Feng Shui, Buddha Razand poate fi folosit in mai multe moduri pentru a culege cele mai bune recompese de pe urma lui:
-in cazul in care familia dumneavoastra sufera de certuri si tensiuni. Se aseaza o figurina in sectorul de est sau intr-o locatie unde poate fi vazut de catre toti membrii familiei atunci acestia sunt in camera de zi sau in camera principala a casei;
-pentru cei care doresc sa-si consolideze norocul in aspecte privind averea, autodezvoltarea, bunastarea si victoria;
-cand este afisat in sectorul din sud-est din camera principala, sala de mese sau dormitor, va aduce membrilor familiei noroc la  castiguri imense si cresterea veniturilor;
-plasat la locul de munca, este un bun remediu pentru cei care au functii de conducere, sau au cariere ce se bazeaza pe competitii, acesta ajuta la limpezirea mintii si reducerea tensiunilor acumuluate;
-este un bun remediu si in cazul in care este tinut pe bordul masinii dumneavoastra. Se spune ca ii face placere sa va alunge grijile intotdeauna si sa duca impreuna cu dumneavoastra acasa vestile bune de la societatile dumneavoastra si totodata sa va mentina in siguranta;
-pentru a preveni tradarile si certurile cu colegii, afisati o figurina de Buddha Razand pe birou la locul de munca. Acest lucru va permite, de asemenea si sa excelati in cariera;
-pentru  elevii care sunt in cautarea unui succes academic, se afiseaza pe masa de studiu
si va permite atingerea aspiratiilor academice;

Ru yi, sau sceptrul puterii, este unul din cele mai influente simboluri feng shui pentru autoritate, orientare si comanda. In China Antica, Ru yi a fost folosit de aproape toata lumea in fata Instantelor Imperiale si birouri,  precum si de oficialii guvernamentali si de imparatesele dinstiei. El a fost creat initial din aur, jad si  pietre pretioase, deosebit de frumoase. Ru Yi a fost detinut de figuri importante, deoarece aduce autoritate mai mare si o putere superioara. Unele dintre aceste zeitati sunt: Tua Peh Kong, Buddha Razand si figura centrala a Fuk Luk Sau.
Ru Yi este un instrument foarte util de avut, atunci cand sunteti in cautarea cresterii autoritatii, sau doriti sa fiti promovati intr-o pozitie mai inalta in cariera dumneavoastra. Acesta poate fi folosit nu numai in afaceri, dar si in general in viata. Este o necesitate pentru persoanele care sunt CEO, directori, manageri sau politicieni, pentru toti cei care sunt in cautarea ascensiunii in cariera lor. Plasandu-l pe birou in pozitie proeminenta, Feng Shui Ru Yi, va ajuta la crearea unui chi unic, care va avea capacitatea cresterii norocului in cariera, de a genera respect si recunoastere si de a crea  un flux lin in toate ideile riscante in care va angajati.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de utilizare al Ru Yi, pentru a va imbunatati viata si pentru a va aduce noroc in afaceri:
-Feng Shui Ru Yi poate fi plasat, nu numai pe biroul dumneavoastra ci si in spatele locului unde sunteti pozitionat.
-Pentru cresterea norocului in cariera,  plasati Feng Shui Ru Yi in sectorul de nord in livingul casei dumneavoastra.
-pentru a va oferi un aer influent in fata persoanelor de la locul de munca, plasati Ru Yi intr-un loc proeminent de pe biroul dumneavoastra. In plus,  fata de aceste beneficii, Ru Yi va va inzestra cu o mai buna auto-disciplina, cunoastere de sine, si etica de lucru.
-pentru a sprijini norocul patriarh si pentru a va tine in frau copilul neascultator,  puneti Ru Yi in sectorul de Nord-Vest din casa ta. Amplasat in sectoru Sud-Vest are acelasi efect asupra matriarhatat.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.

Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute.

 

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele

-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.

- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.

-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.

-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.

*Foarte important de retinut!
Datorita faptului ca Buddha Razand este foarte venerat atat in Budism cat si in Feng Shui, trebuie tratat cu respect, nu se aseaza in bucatarie, in baie sau pe podea.

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L-10 cm, l - 7cm
Pret- 16.98 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!