Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Rinocer cu Elefant cu trompa in sus - albastru


Cu acest remediu Feng Shui sunteti protejati impotriva jafului, a leziunilor si a tradarii. Rinocerul este cunoscut ca un remediu  Feng Shui pentru protectie, fie ca este vorba de furt, accidente, probleme la serviciu sau tradare. Rinocerul a capatat aceste atribute  datorita naturii sale protective si a agresivitatatii pe care o arata fata de celelalte bestii.  In Feng Shui, Rinocerii sunt utilizati pentru a va proteja impotriva pericolelor si a lucrurilor negative din viata dumneavoastra.
Acest remediu este bun:
-pentru cei care au afaceri, purtarea unui breloc cu rinocer va ajuta la prevenirea sabotarii de catre dusmanii dumneavoastra sau de catre concurenta.
-daca tineti Rinocerul Feng Shui la locul de munca, va va ajuta sa rezolvati problemele cu privire la tradari si va va feri de colegii periculosi. Nu va permite certurilor, si haosului sa patrunda in biroul dumneavoastra iar acesta se va transforma intr-un mediu calm si placut.
Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv in China, India si Africa. Este un animal respectat si pretuit de foarte multe persoane. In budism, elefantul este unul din cele opt animale sfinte, iar in religia hindusa, Ganesha este un Dumnezeu cu capul unui elefant.
In folclor si in multe povesti de razboi, elefantul a fost vazut ca feeric si ademenitor - in China Antica, Elefantul a fost un animal folosit in razboaie, adesea fiind oferit cadou imparatului Kiam, in timpul dinastiei Kang Hsi.
Elefantul alb pur, care este unul din cele Sapte Comori ale Budismului, este considerat de multi a fi intruchiparea viitorului Buddha. In India, Indochina si Tailanda, cei carora le este permis sa calareasca un Elefant Alb sunt regii si zeitatile.
Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. Inainte de nasterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilitatii, fiind folosit in cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protectie pentru viitor.
 chineza, cuvantul elefant este similar cu prim-ministru. Elefantul fiind considerat un simbol de vigoare, de aptitudini, de putere si importanta si poate fi utilizat pentru a imbunatati norocul capului gospodariei sau a companiei.
-daca sunteti om de afaceri, afisati un elefant intr-un loc ce se poate observa pe birou, indreptat spre exterior. Acest lucra va va oferi o fortificatie impotriva adversarilor dumneavoastra precum si victorie in afaceri.
-plasat  langa intrarea principala din casa dumneavoastra, orientat cu fata in interior,  Elefantul Feng Shui, va crea un flux de noroc in casa dumneavoastra. In cazul in care este plasat in aer liber, atunci trebuie pozitionat cu fata spre exterior pentru a va proteja casa.
-daca dumneavoastra impreuna cu partenerul doriti sa aveti un copil, plasati Elefantul in sector de Vest din casa dumneavoastra sau in dormitor. Mangaiati trompa Elefantului  in fiecare seara inainte de culcare, si va creste fertilitatea, sporind sansele de a avea un nou copil.
-cand mangaiat trompa, puneti-va o dorinta, deoarece elefantul este cunoscut si ca indeplinitor de dorinte.
-amuleta prezentata are atasat pe langa elefant si ardei, ce ajuta la atragerea norocului, prosperitate, eliminarea chi-ului negativ si la bunastarea intregii familiii.

Material - Rasina
Culoare - Albastru
Dimensiuni: Lungime 10 cm
                 Latime- 7 cm
                 Inaltime- 7,5 cm


Pret - 18 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!