Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Amuleta cu Pepite si Monede

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.
Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.
Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute.

Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele
-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.
- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.
-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.
-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.
-adaugati pepite in orice nava de avere sau vase de abundenta din jurul casei dumneavoastra pentru a influenta norocul pentru bogatii.
 Pentru a amplifica norocul in afaceri, amuleta prezentata, pe langa cele 2 pepite mai este insotita si de 7 monede norocoase.

Pret 8 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!