Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Iepure Feng Shui pe Wu Lou si Monede


Figurina Iepure Feng Shui  pe Wu Lou si Monede prezentata este un puternic remediu pentru prosperitate si pentru afaceri si conducere deoarece reuneste toate unele dintre cele mai favorabile elemente ale  prosperitatii: iepurele, Wu Lou si Monedele.

 

Caracteristicile Iepurelui Feng Shui:

 

Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.

Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.

Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.

Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.

 Caracteristici Wu Lou

Forma in sine a Wu Lou joaca un rol important in imaginea sa, este o reprezentare a cerului si a pamantului unificate.

Exista mai multe simboluri de longevitate, unul dintre acestea este Wu Lou, care poate aduce o abundenta de binecuvantari in casa. Aceasta tartacuta a fost un simbol al longevitatii, a starii bune de sanatate si prosperitate de foarte multe secole. Wu Lou, de asemenea cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument foarte folosit in sporirea efectelor Feng Shui.

Traditia Wu Lou a inceput in China antica, atunci cand aceste tartacute au servit la scopul cararii apei potabile pe distante lungi. In plus, fata de apa simpla, acestea au ajutat si la pastrarea medicamentelor, acestui lucru se datoreaza imaginea capatata de ‘simbol de sanatate, vitalitate si nemurire’.

Jumatatea superioara a tartacutei simbolizeaza cerul, iar jumatatea de jos simbolizeaza pamantul. Utilizarea tartacutei de oameni indica armoia dintre pamant, cer si umanitate.

Wu Lou sau Hulu, se spune, ca are capacitatea de a absorbi chi-ul negativ, motiv pentru care calugarii taoisti utilizeaza Wu Lou pentru a incarcera spiritele rele.

Atunci cand un Wu Lou este utilizat pentru Feng Shui, este imperativ sa se anexeze un fir rosu in jurul ‘gatului’  pentru a spori energia. Se poate folosi Wu Lou intr-o abundenta de feluri in jurul casei. Aceste utilizari servesc atat ca si cure pentru Feng Shui dar si pentru ameliorari. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!