Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pergament cu opt simboluri


Acest pergament  reprezinta 8 simboluri pentru 8 tipuri de noroc si anume : umbrela, cei doi crapi, vasul prosperitatii, floarea de lotus, nodul mistic, drapelul si timona. 

Primul simbol reprezinta o umbrela, fiind un simbol traditional indian si are rolul de a te proteja de forte si influente negative, obstacolele din viata de zi cu zi ; este utilizata pentru obtinerea succesului in cariera indeosebi in domeniul afacerilor( umbra pe care o face aceasta umbrela este denumita umbra protectiei).
Al doilea simbol reprezinta cei doi crapi reprezinta abundenta in familie si avansarea in grad.  
Simbolul al treilea este  vasul prosperitatii si  reprezinta vasul cu comori din vremuri stravechi , bogatie si prosperitate, succes in afaceri.
Al patrulea simbol, floarea de lotus reprezinta fericire, noroc in dragoste si prosperitate.
Scoica, cel de-al cincilea simbol, reprezinta norocul in relatii , aduce prosperitate ,  un bun renume si in acelasi timp indeparteaza dezastrele naturale.
Al saselea simbol Feng Shui, nodul mistic este cel mai bun simbol de protectie si prosperitate, protejand purtatorul contra accidentelor, pericolelor .
Cel de-al saptelea simbol,  drapelul sau steagul victoriei, reprezinta  insemnul casei sau firmei respective pentru a fi respectate de catre alte persoane. Reprezinta victoria asupra tuturor activitatilor.
Al optulea simbol este  timona ( roata ) cu opt brate si reprezinta atragerea prosperitatii din cele 8 puncte cardinale .
 Deoarece acest pergament reuneste 8 simboluri Feng Shui, acesta nu trebuie sa lipseasca din nicio casa sau birou.

Un comentariu:

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!