Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Pergament Rate Mandarine

Ratele Mandarine sunt esentiale pentru cuplurile casatorite, si se preteaza a fi cadoul de nunta perfect. Cu toate acestea, Ratele Mandarine nu ajuta doar cuplurile casatorite ci si pe cei ce nu si-au gasit inca perechea. Cei care vor apela la acest remediu isi vor gasi dragostea vietii lor. Pur si simplu afisati aceasta pereche minunata de Rate Mandarine in Coltul personal  Dragostei de pe Feng Shui Bagua pentru a spori sentimentul de dragoste si relatie.
Ratele Mandarine sunt intotdeauna portretizate intr-o pereche, acest lucru se datoreaza faptului ca si in viata reala sunt intotdeauna impreuna.  Aceste rate intotdeauna traiesc in cupluri, si atunci cand isi pierd partenerii simt o mare durere. Acesta este motivul pentru care ratele mandarine sunt un simbol foarte cunoscut in Feng Shui ce indica bucurie, succes in casatorie, casatorie plina de devotament, adoratie, loialitate si dragoste vesnica.
Ratele mandarine, atunci cand sunt amplasate in imediata apropiere a proprietarilor lor, vor oferi un mediu iubitor, romantism si calitate relatiei, fara nicio sansa de divort, infidelitate sau nenorociri maritale. In cazul in care persoana care detine Ratele Mandarine este singura, acestea vor spori sansele ei de a-si gasi gasi un partener de viata sau de a-si crea oportunitati de casatorie, aceasta fiind vesnica.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de  maximizare a efectelor acestui remediu:
-pentru cei care sunt casatoriti, plasarea Ratelor Mandarine langa patul dumneavoastra va ajuta relatia dumneavoastra sa ramana puternica si de durata. Devotamentul dumneavoastra pentru celalalt nu va fi perturbat de influente exterioare.
-potrivit Feng Shui Bagua, formula Aspiratiei, ratele mandarine trebuie sa fie afisate intr-o pereche in sectorul sud-vest (Coltul Dragostei) din living, dormitor sau birou, acest lucru va creste norocul in dragoste, romantism si casatorie.
-pentru cei care sunt inca singuri plasarea acestui remediu de dragoste langa pat, cu fata una spre cealalta, ii va ajuta sa gaseasca un partener de durata si demn de lauda.
-legarea unui fir de ata rosie in jurul unei Rate Mandarine va crea loialitate partenerului dumneavoastra, deoarece se spune ca se leaga nodul relatiei, mentinand-o in conditii de siguranta.  Acest lucru previne infidelitatile si adulterul.
Dimensiuni: Lungime - 45 cm
                      Latime 20 cm

Pret 25 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!