Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca testoasa pe pepite

 

Caracteristici Broasca Testoasa pe Pepite:

Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.

In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!

Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.

Figurina prezentata reprezinta o Broasca Testoasa stand pe Pepite, acest lucru amplifica norocul de bani, cresterea numarului de clienti, oportunitatile de venituri sau abundenta.

 

Exista mai multe  moduri in care Broasca Testoasa pe Pepite poate fi folosit ca un remediu Feng Shui acasa sau la birou:

 

-pentru a crea un sentiment de bunastare si viata lunga pentru toti membrii familiei, plasati Broasca Testoasa pe Pepite in sectorul de Est al casei dumneavoastra. 

-pentru  a proteja impotriva bolilor si a pericolelor, si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati Broasca Testoasa pe Pepite la intrarea principala din casa cu fata inspre exterior.

 

-o figurina cu Broasca Testoasa pe Pepite in partea de sus a patului va preveni insomniile si cosmarurile. De asemenea va calma copii care se tem sa doarma in propriile dormitoare. Acest remediu va oferi posesorului un ‘paznic’ nocturn, va ajuta la reprimarea tuturor energiilor negative si a cosmarurilor.

-amplasati  Broasca Testoasa pe Pepite  in spatele biroului sau a zonei de lucru si  va va proteja de tradarea colegilor, precum si obtinerea de recunostinte de la superiori. Aceasta va va da puterea de a comanda si autoritate asupra subalternilor.

 

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni: L-4 cm, l-3 cm, h-2,5 cm

 

 

Pret- 8 Ron

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!