Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Amulete Iepuri foarte utile in 2011-Anul Iepurelui



Se spune ca persoanele care s-au nascut in unul din anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 şi 2011, anii Iepurelui, au suflete senine, vor tinde sa fie blanzi, buni la suflet si iubitori.  Cu toate acestea, acestia trebuie sa fie atenti sa previna  natura lor delasatoare pentru a nu se transforma in lenevie si autoindulgenta, lucru ce se poate produce foarte usor. In afara de acest lucru, iepurii au tendina de a se atasa prea mult de oameni si de obiecte si de a crea conflicte in vietile lor. Profesiile sugerate celor nascuti in anii Iepurelui, sunt: artist, actori, diplomati sau avocati.

Pentru o persoana Iepure, aliatii din horoscopul lui/ei sunt Persoanele Oi sau Mistreti iar prietenul secret este Cainele. Aliatii dumneavoastra zodiacali sunt prietenii cu care sunteti conectati si de a caror companie va bucurati. Un prieten secret este cineva de care puteti depinde intotdeauna si se va lipi de dumneavoastra.
Iepurele mai este si un simbol al fertilitatii.
Iepurele emite vibratii de blandete si dragoste.
Puteti afisa acest remediu Feng Shui la birou sau acasa. Pentru cei nascuti sub zodia Iepurelui, calitatile personale vor fi amplificate.



Caracteristici:

Amuleta iepure rosu  cu peste si pepita

Material: Plastic si Material textil
Culoare: Auriu si Rosu
Dimensiuni: L- 2 cm, h- 30 cm
 Pret 8 Ron






Amuleta iepure auriu cu banuti

Material: Metal si Material textil
Culoare: Auriu si Rosu
Dimensiuni: L- 2 cm, h- 20 cm
 Pret 8 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!