Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Crapi deasupra Portii Dragonului

Crapul este un simbol Feng Shui de determinare si tarie.
Timp de multe secole, Crapul a fost considerat ca fiind peste traditional Feng Shui.
Este o creatura foarte puternica, si exista o poveste in spatele acestui lucru. Se spune ca un crap a incercat sa inoate impotriva curentului puternic al Fluviului Galben, astfel incat sa poate ajunge sa inoate prin Poarta Dragonului si sa fie transformat in dragon. Deoarece Crapul a facut o astfel de calatorie inselatoare este privit ca un simbol de determinare si tarie. De asemenea, Crapul inoata in amonte efectuand sarituri repetate din apa spre ceruri, aceasta este o reprezentare a unei realizari cu ajutorul ambitiilor si aspiratilor. Crapul Feng Shui aduce multe beneficii, inclusiv noroc de stiudiu, imbunatatirea calitatii casatoriei, soarta buna si noroc in preocuparile literare.
Cu toate aceste avantaje, veti putea trece toate obstacolele presarate in calea dumneavoastra, si la fel de bine si sa depasiti orice concurenta.
Iata cateva sfaturi Feng Shui cu privire la amplasarea acestui remediu:
-este foarte util pentru presoanele influente, cum ar fi manageri, sefi, precum si angajatii ce doresc dezvoltarea personala si optimizarea oportunitatilor de afaceri. In afara de acestea, Crapul va scoate ce este mai bun din dumneavoastra si va va permite sa depasiti concurenta.
-pentru un mariaj stabil,  plin de fericire si armonie, plasati Crapii deasupra Poartii Dragonului in directia dumneavoastra de dragoste.
-amplasat pe coltul de nord al biroului acest remediu va crea un mediu sanatos in care puteti avansa in mod constant in cariera.
-Crapii deasupra Portii Dragonului, pot fi plasati oricune in casa si vor aduce bucurie in familie si noroc.
-pentru a spori norocul de bogatie pentru toti membrii famieliei dumnoavoastra, afisati acest remediu in living sau in camera principala a casei.

 Material: Rasina
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L-7cm, h- 7 cm, l-3 cm
 Pret 16.98 Ron 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!