Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Feng Shui Ru Yi - Sceptrul Puterii












Ru yi, sau sceptrul puterii, este unul din cele mai influente simboluri feng shui pentru autoritate, orientare si comanda. In China Antica, Ru yi a fost folosit de aproape toata lumea in fata Instantelor Imperiale si birouri,  precum si de oficialii guvernamentali si de imparatesele dinstiei. El a fost creat initial din aur, jad si  pietre pretioase, deosebit de frumoase. Ru Yi a fost detinut de figuri importante, deoarece aduce autoritate mai mare si o putere superioara. Unele dintre aceste zeitati sunt: Tua Peh Kong, Buddha Razand si figura centrala a Fuk Luk Sau.
Ru Yi este un instrument foarte util de avut, atunci cand sunteti in cautarea cresterii autoritatii, sau doriti sa fiti promovati intr-o pozitie mai inalta in cariera dumneavoastra. Acesta poate fi folosit nu numai in afaceri, dar si in general in viata. Este o necesitate pentru persoanele care sunt CEO, directori, manageri sau politicieni, pentru toti cei care sunt in cautarea ascensiunii in cariera lor. Plasandu-l pe birou in pozitie proeminenta, Feng Shui Ru Yi, va ajuta la crearea unui chi unic, care va avea capacitatea cresterii norocului in cariera, de a genera respect si recunoastere si de a  crea  un flux lin in toate ideile riscante in care va angajati.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de utilizare al Ru Yi, pentru a va imbunatati viata si pentru a va aduce noroc in afaceri:
-Feng Shui Ru Yi poate fi plasat, nu numai pe biroul dumneavoastra ci si in spatele locului unde sunteti pozitionat.
-Pentru cresterea norocului in cariera,  plasati Feng Shui Ru Yi in sectorul de nord in livingul casei dumneavoastra.
-pentru a va oferi un aer influent in fata persoanelor de la locul de munca, plasati Ru Yi intr-un loc proeminent de pe biroul dumneavoastra. In plus,  fata de aceste beneficii, Ru Yi va va inzestra cu o mai buna auto-disciplina, cunoastere de sine, si etica de lucru.
-pentru a sprijini norocul patriarh si pentru a va tine in frau copilul neascultator,  puneti Ru Yi in sectorul de Nord-Vest din casa ta. Amplasat in sectoru Sud-Vest are acelasi efect asupra matriarhatului.
Ru Yi se livreaza ambalat in cutie.
Material: Metal
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L-10 cm, h- 3 cm, l-3 cm
 Pret 27 Ron 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!