Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Bratara Dzi cu simbolul Garuda

Bratarile Dzi, folosite ca remedii Feng Shui, protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Va prezentam  bratara foarte exotica cu piatra Dzi ce poarta semnul unei pasari mistice, Garuda, un simbol Feng Shui, ce are abilitatea de a accentua reputatii si cresterea norocului prin faima si popularitate. In afara de acestea, bratara Dzi cu Garuda va va mentine in siguranta si departe de spiritele rele,  energia negativa,  boli si chiar moarte.
Pietrele Dzi (in traducere insemnand stralucire), sunt foarte venerate de calugarii Tibetani si in lantul muntos Himalaya, fiind transferate de sute de ani de la o generatie la alta. In cultura tibetana, aceste margele mai sunt cunoscute sub denumirea de Pietrele Divine, datorita povestei legendare cum ca semi-zeii arunca  margelele Dzi  imediat cum sunt foarte putin zgariate, aproape insesizabil.
Margelele sunt de o nunata intunecata, au modele frumos gravate si culori deosebite. Margelele Dzi pot avea diverse modele, cele mai comune fiind: cercuri, patrate, valuri. Margelel Dzi sunt imprimate cu mai multi ochi pentru a detecta intentiile malitioase si a le reprima. In functie de numarul de ochi imprimati pe margelele Dzi, acestea au mai multe sensuri.
Margelele dzi, folosite ca si remediu Feng Shui, ajuta la mai multe beneficii, cum ar fi: prosperitate, noroc, sanatate, longevitate. Cand o persoana poarta o bratara cu pietre Dzi, aceasta va acoperi persoana respectiva cu o ‘mantie invizibila’ ce protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Bolile si decesele premature sunt, de asemenea, evitate cu aceste remedii Feng Shui, acest lucru se datoreaza faptului ca bratarile imbunatatesc imunitateaa purtatorului prin echilibrarea  in corp a Yin si Yang si a celor 5 elemente.
In plus, purtatorul bratarii va avea un sentiment mai mare de control al mintii, inlocuind furia cu un sentiment de calm si liniste.
In ciuda faptului ca margelele Dzi apartin la origini culturii tinebante, ele pot fi purtate de oricine pentru a incuraja o aura si o karma mai bune.
Bratara este compusa din Piatra Dzi cu simbolul Garuda si margele negru insirate pe snur maro reglabil.

Caracteristici:

Material: Piatra Dzi
Culoare: Maro/Negru
Dimensiuni: L- 25 cm/reglabil


Pret -  10 RonNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!