Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Bratara Dzi cu carapacea broastei testoase


Aceste margele Dzi ajuta la pacea interioara, iluminare precum si protectia impotriva fortelor fatale si energiei negative.
Margelele Dzi (in traducere insemnand stralucire), sunt foarte venerate de calugarii Tibetani si in lantul muntos Himalaya, fiind transferate de sute de ani de la o generatie la alta. In cultura tibetana, aceste margele mai sunt cunoscute sub denumirea de Pietrele Divine, datorita povestei legendare cum ca semi-zeii arunca  margelele Dzi  imediat cum sunt foarte putin zgariate, aproape insesizabil.
Margelele sunt de o nunata intunecata, au modele frumos gravate si culori deosebite. Margelele Dzi pot avea diverse modele, cele mai comune fiind: cercuri, patrate, valuri. Margelel Dzi sunt imprimate cu mai multi ochi pentru a detecta intentiile malitioase si a le reprima. In functie de numarul de ochi imprimati pe margelele Dzi, acestea au mai multe sensuri.
Margelele dzi, folosite ca si remediu Feng Shui, ajuta la mai multe beneficii, cum ar fi: prosperitate, noroc, sanatate, longebitate. Cand o persoana poarte o bratara cu margele Dzi, aceasta va acoperi persoana respectiva cu o ‘mantie invizibila’ ce protejeaza impotriva fortelor raului, energiei negative si spiritelor supranaturale.
Bolile si decesele premature sunt, de asemenea, evitate cu aceste remedii Feng Shui, acest lucru se datoreaza faptului ca bratarile imbunatatesc imunitateaa purtatorului prin echilobrarea  in corp a Yin si Yang si a celor 5 elemente.
In plus, purtatorul bratarii va avea un sentiment mai mare de control al mintii, inlocuind furia cu un sentiment de calm si liniste.
In ciuda faptului ca margelele Dzi apartin la origini culturii tinebante, ele pot fi purtate de oricine pentru a incuraja o aura si o karma mai bune.
Bratarile au dimensiune reglabila si sunt pe siret maro.
Margeaua Dzi are pictata o carapace de broasca testasa, ceea ce ajuta la protejarea dumneavoastra cu un scut puternic impotriva daunelor si a bolilor. Purtand aceasta bratara, veti primi un important sprijin si veti fi binecuvantat cu sanatate si viata lunga. Este un excelent cadou pentru persoanele ce au probleme de sanatate.


Caracteristici:

Material: Piatra Dzi
Culoare: Maro
Dimensiuni: L- 25 cm/reglabil


Pret-  10 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!