Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Dragon si Phoenix-remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie












Dragonul aduce noroc, vitalitate si da esenta vietii, in timp ce Pheonix-ul aduce speranta, oportunitati si faima.
Dragonul este emblema de Yang, sexul puternic,  masculin si fertilitate, in timp ce Phoenix-ul este figura de Yin, incantatoare, si mareata. Sunt doua simboluri Feng Shui foarte puternice-Dragonul aduce noroc, vitalitate si esenta vietii, in timp ce Phoenix-ul aduce speranta, oportunitati si faima. Cu toate acestea, atunci cand sunt plasate impreuna, acestea vor scoate la suprafata cea mai buna armonie intre Yin si Yang, simbolizand unitatea perfecta dintre un barbat si o femeie. Ele vor crea un mediu in care dragostea frumoasa poate inflori si, unde, multi copii sanatosi se pot naste si creste. In plus, Dragonul si Pheonix-ul vor oferi intotdeauna un venit stabil  si familia nu va suferi din cauza greutatilor materiale. Pentru cei care doresc inteimeierea unei familii, Dragonul si Pheonix-ul sunt un remediu esential care nu trebuie sa lipseasca din casa.
-Expunand Dragonul si Pheonix-ul intru-un loc puternic luminat in sectorul de sud a casei dumneavoastra, veti beneficia de pe urma acestor remedii in cazul in care sunteti persoane publice, actori, politicieni ori alte persoane influente, deoarece expunerea acestor remedii activeaza faima si norocul de recunoastere.
Norocul de recunoastere va ajuta la munca grea sau in efortul de a va face observat si apreciat, ideile si planurile va vor fi ascutate, si realizarile dumneavoastra vor fi laudate si recunoscute de superiori sau sefi. Fara acest noroc, munca ta buna va fi adesea trecuta cu vederea si vor fi vazute doar punctele slabe.
-plasati Dragonul si Pheonix-ul in sectorul personal Nien Yen (al relatiilor) si va va ajuta in cazul in care sunteti singur si cautati o relatie sau o casatorie.
-daca plasati Dragonul si Pheonix-ul in sectrorul sud-vest (Feng Shui Bagua), va va ajuta la imbunatatirea relatiilor si de asemenea relatiilor dintre soti.
-plasati aceste remediu Feng Shui in coltul de est al camerei pricipale a familiei si va duce bunastare, triumf, popularitata, comanda, influenta si inteligenta pentru toti membrii familiei.
-plasati o pereche de Dragon si Pheonix in sectorul sud-vest din living sau dormitor pentru a spori norocul de casatorie.


Material: Rasina 
Culoare: Auriu 
Dimensiuni: L- 9 cm, h- 13 cm (separat)
 Pret 56 ron/pereche
        30 ron/bucata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!