Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Amuleta Broasca Testoasa cu ochiul Ra

Detalii Amuleta Broasca Testoasa cu ochiul Ra
În cultura antică a Egiptului, amuletele şi talismanele erau considerate podoabele esenţiale purtate de cei vii. Se credea că aceste amulete posedau puteri magice, care te protejau în viaţa de pe pământ, dar şi în cea de după moarte. Egiptenii credeau cu îndârjire în viaţa de dincolo, multe dintre crezurile lor fiind centrate în jurul acestei fixaţii puternice. De aceea mormintele faraonilor, piramidele, erau bogat decorate şi pline cu multe comori simbolice, care trebuiau să ofere suveranilor o viaţă sigură şi bună după moarte. Piramidele dăinuie până astăzi, ca şi unele dintre cele mai puternice talismane. Dintre nenumăratele simboluri purtate de egipteni ca amulete, se crede că ochiul omenesc neîmpodobit era cel mai agreat, deoarece el protejează şi oferă vederea altor lumi. Cuvântul egiptean pentru „amuletă“, tradus aproximativ, înseamnă a „păzi” şi a „apăra”. Pentru a le mări puterea, aceste amulete în formă de ochi erau uneori încadrate într-un triunghi, ca să includă puterea ascunsă, dar intensă, a piramidei. Acestea se numesc Ochiul Piramidei. Amuletele în formă de ochi au fost favorizate de-a lungul secolelor. S-au găsit asemenea amulete şi la mumii datând din perioada romanică. Astăzi, ele sunt disponibile ca bijuterii din aur şi argint, fiind populare printre istorici şi arheologi.

Pentru a va proteja impotriva bolilor si a pericolelor si pentru a preveni accidentele membrilor familiei, plasati o Broasca Testoasa la intrarea principala din casa dumneavoastra, cu fata inspre iesire.In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.

Caracteristici:
Material:  Material Textil
Culoare: Albastru
Dimensiuni: L- 15 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!