Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha Stand Jos cu copii norocosi

Aceasta minunata figurina prezinta pe Buddha stand jos cu copii norocosi. Figurina reuneste mai multe elemente feng shui pentru a amplifica efectele benefice ale acestui remediu.

In Feng Shui, Buddha stand jos cu copii norocosi este unul dintre simbolurile supreme de bucurie, fertilitate si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha stand jos cu copii norocosi este insusi o viziunea a fericirii intr-o familie, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. Buddha  stand jos cu copii norocosi, afisat in zona dragostei este un remediu foarte bun pentru familiile care isi doresc copii multi si sanatosi. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou.  

*Foarte important de retinut! 

Datorita faptului ca Buddha stand jos cu copii norocosi este foarte venerat atat in Budism cat si in Feng Shui, trebuie tratat cu respect, nu se aseaza in bucatarie, in baie sau pe podea. 

Caracteristici:  

Material: Rasina

Culoare: Auriu

Dimensiuni:

L-13.5 cm

l - 12cm

h- 11 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!