Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha calare pe Broasca Dragon

Testoasa-Dragon este un animal mistic format din cele doua animale – Dragonul si Broasca Testoasa, un amestec de ambitie si intelepciune, Deoarece este o combinare a calitatilor Dragonului (persevernta) cat si a Broastei Testoasa (statornicia, stabilitatea), face din Testoasa-Dragon un remediu puternic pentru noroc in cariera, dezvoltarea profesionala, puterea de a depasi concurenta si revigorarea reputatiei.
Testoasa Dragon este compusa din corpul unei Testoase si capul unui Dragon.  
Figurina prezentata sta pe o gramada de monede iar in gura tine o moneda Feng Shui de pepite pentru a ajuta la prosperitatea financiara si norocul de avere.
Pe spatele Testoasei Dragon se afla o Broscuta Raioasa ce reprezinta norocul descentent si permite tinerilor din casa in care este expusa sa fie sanatosi, bogati si feritici.
Norocul descendent este norocul ce ajuta o persoana sa porneasca la inteimeierea unei familii alaturi de partenerul sau partenera sa.
In antichitate, Testoasa-Dragon a fost folosita de imparat in palatul sau pentru a aduce longevitate si o mai mare influenta. Aceasta a fost, de asemenea, utilizata in casele oamenilor de rand pentru a aduce armonie in familie si sanatate.
In zilele noastre, Testoasa Dragon este plasata in casele multor practicanti Feng Shui pentru a aduce noroc.
Aceasta activeaza si norocul academic, familial si bunastarea.
In Feng Shui, acest remediu pentru noroc este utilizat in mai multe moduri pentru a aduce o viata mai buna si armonioasa:
-Asezati in coltul de Nord-Est, sau pe un birou de studiu sau de lucru si va ajuta pe cei care sunt doresc sa imbunatateasca notele si va oferi studentilor o sansa mai mare de a primi burse de merit sau ajutor financiar.
-Pentru a preveni pericolul de a intra in casa dumneavoastra, cauzator de accidente si pentru ca toate afacerile dumneavoastra sa devine prospere sau pentru a avea o viata netulburata si linistita, afisati acest simbol Feng Shui cu fata inspre intrarea principala.
-afisati in spatele biroului sau a zonei de lucru de la locul dumneavoastra de munca si aceasta va preveni tradarile din pareta colegilor si va va da posibilitati de promovare.
-Pentru a favoriza longevitatea si starea buna de spirit a familiei dumneavoastra, plasati Testoasa Dragon in sectorul de est a casei dumneavoastra.
 -pentru a spori profiturile si prosperitatea, afisati acet remediu in sectorul de Sud-Est de acasa sau de la locul de munca.
In Feng Shui, Buddha Razand este unul dintre simbolurile supreme de bucurie si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha Razand este insusi o viziunea a fericirii, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. De asemenea, va aduce bogatii si avere pentru toti membrii familiei. Buddha  Razand, afisat in birou la casierie sau la receptie este un remediu foarte bun pentru prosperitate. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou.

Este un cadou excelent pentru cei care trec prin momente stresante, nenorociri sau ghinion ori care au sarcini grele la serviciu.
In Feng Shui, Buddha Razand poate fi folosit in mai multe moduri pentru a culege cele mai bune recompese de pe urma lui:
-in cazul in care familia dumneavoastra sufera de certuri si tensiuni. Se aseaza o figurina in sectorul de est sau intr-o locatie unde poate fi vazut de catre toti membrii familiei atunci acestia sunt in camera de zi sau in camera principala a casei;
-pentru cei care doresc sa-si consolideze norocul in aspecte privind averea, autodezvoltarea, bunastarea si victoria;
-cand este afisat in sectorul din sud-est din camera principala, sala de mese sau dormitor, va aduce membrilor familiei noroc la  castiguri imense si cresterea veniturilor;
-plasat la locul de munca, este un bun remediu pentru cei care au functii de conducere, sau au cariere ce se bazeaza pe competitii, acesta ajuta la limpezirea mintii si reducerea tensiunilor acumuluate;
-este un bun remediu si in cazul in care este tinut pe bordul masinii dumneavoastra. Se spune ca ii face placere sa va alunge grijile intotdeauna si sa duca impreuna cu dumneavoastra acasa vestile bune de la societatile dumneavoastra si totodata sa va mentina in siguranta;
-pentru a preveni tradarile si certurile cu colegii, afisati o figurina de Buddha Razand pe birou la locul de munca. Acest lucru va permite, de asemenea si sa excelati in cariera;
-pentru  elevii care sunt in cautarea unui succes academic, se afiseaza pe masa de studiu
si va permite atingerea aspiratiilor academice;
Caracteristici:
Material:rasina
Culoare:o varietate de culori
Dimensiuni:
Lungime-7cm
Latime-5cm
Inaltime-8cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!