Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca Raioasa pe Bagua si monede


Plasati Broasca Raioasa cu  Trei Picioare cu Ba Gua la intrare in casa ta daca in fata acesteia se afla un cimitir, spital, politie, casa de cult sau scoala.Ba gua este un instrument foarte folosit in “Scoala Busolei”, cea mai veche si prima institutie Feng Shui. Nu plasati niciodata o Bagua in interiorul casei dumneavoastra sau la birou, deoarece atrage energia foarte daunatoare, putand fi chiar fatala. Intotdeauna afisati Bagua in punctele de intrare ale energiei Chi in casa  - in fata unei usi sau ferestre si va fi suficient pentru a alunga chi-ul negativ.Daca amplasati o Bagua deasupra intrarii principale a casei, aceasta va servi la alungarea spiritelor rele, ghinionului si a persoanelor cu intentii rele.

Bagua previne aparitia multor evenimente periculoase, cum ar fi: boli, accidente, depresia si chiar decesul membrilor unei gospodarii daca aceasta este folosita corect, cum este notat mai sus. 

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Dimensiuni:

Caracteristici:

Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni: L- 4 cm, l- 4 cm, inaltime-4.5 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!