Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Amuleta Broasca Testoasa cu pepita si ardei

In mitologia Chinezeasca, se spune ca  pasarea Crane  traieste cel putin o mie de ani, hranindu-se doar pe apa, dar Broasca Testoasa este si mai impresionanta, poate supravietui de trei ori mai mult decat pasarea Crane!

Pentru acest motiv este considerata un mare simbol de longevitate, si acest remediu este foarte cautat de cei care doresc sa duca o viata lunga si sanatoasa. Broasca Testoasa, este, de asemenea o reprezentare Feng Shui de salvgardare si de imunitate la intentii rele, datorita faptului ca are pe carapace forma patratului Lo Shu, ce este fundamentul tuturor teoriilor Feng Shui.

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale celeste, alaturi de Dragon, Pheonix si Tigru, dar  este mult mai respectata de chinezi si de adeptii Feng Shui, deoarece este vazuta ca un creator de soliditate, hrana si perseverenta. Ca un element esentiat in peisajul Feng Shui, cei care amplaseaza o Broasca Testoasa in sectorul de nord a casei lor sau a biroului, vor culege multe din recompensele pe care aceasta creatura celesta le are de oferit.

 

 

Caracteristici: 
Material:sticla si textil
Dimensiuni:
 Latime - 13 cm
 Lungime pandantiv - 2 cm
  Inaltime pandantiv - 1,5 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!