Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Buddha cu Pepite, Sirag de Monede si Vasul Prosperitatii


Detalii Buddha cu Pepite, Sirag de Monede si Vasul Prosperitatii

Aceasta figurina ilustreaza pe Buddha Razand stand pe un sac de bani, tinand in mana un Ru Yi, o Pepita, si o Piersica. 
In Feng Shui, Buddha Razand este unul dintre simbolurile supreme de bucurie si bunastare. Este un personaj foarte respectat, plasat la altar in multe temple. Buddha Razand este insusi o viziunea a fericirii, fata lui este intotdeauna intr-o expresie fericita, razand si pozitia lui denota bucurie. Cand acest personaj vesel este plasat in orice casa, el va face minuni pentru toti locuitorii casei, in plus el revitalizeaza orice chi negativ sau mort. De asemenea, va aduce bogatii si avere pentru toti membrii familiei. Buddha  Razand, afisat in birou la casierie sau la receptie este un remediu foarte bun pentru prosperitate. El este o manifestare a norocului si a bogatiei prin toate simbolurile de bun augur pe care le detine, acestea fiind: Ru Yi, Wu Lou, sirag de monede sau vasul abundentei. De obicei este intalnit cu vasul abundetei alaturi si cu pungi umplute de comori. Uitandu-va la el, va puteti imbunatati starea de spirit, simtiti un sentiment de caldura, si de bucurie, acasa sau la birou. Este un cadou excelent pentru cei care trec prin momente stresante, nenorociri sau ghinion ori care au sarcini grele la serviciu.
In Feng Shui, Buddha Razand poate fi folosit in mai multe moduri pentru a culege cele mai bune recompese de pe urma lui:
-in cazul in care familia dumneavoastra sufera de certuri si tensiuni. Se aseaza o figurina in sectorul de est sau intr-o locatie unde poate fi vazut de catre toti membrii familiei atunci acestia sunt in camera de zi sau in camera principala a casei;
-pentru cei care doresc sa-si consolideze norocul in aspecte privind averea, autodezvoltarea, bunastarea si victoria;
-cand este afisat in sectorul din sud-est din camera principala, sala de mese sau dormitor, va aduce membrilor familiei noroc la  castiguri imense si cresterea veniturilor;
-plasat la locul de munca, este un bun remediu pentru cei care au functii de conducere, sau au cariere ce se bazeaza pe competitii, acesta ajuta la limpezirea mintii si reducerea tensiunilor acumuluate;
-este un bun remediu si in cazul in care este tinut pe bordul masinii dumneavoastra. Se spune ca ii face placere sa va alunge grijile intotdeauna si sa duca impreuna cu dumneavoastra acasa vestile bune de la societatile dumneavoastra si totodata sa va mentina in siguranta;
-pentru a preveni tradarile si certurile cu colegii, afisati o figurina de Buddha Razand pe birou la locul de munca. Acest lucru va permite, de asemenea si sa excelati in cariera;
-pentru  elevii care sunt in cautarea unui succes academic, se afiseaza pe masa de studiu
si va permite atingerea aspiratiilor academice;


Vasul Abundentei este un simbol al bogatiei, succesului si prosperitatii.
Traditia a inceput in China Antica, atunci cand popoarele bogate foloseau oale de avere in casele lor pentru a spori norocul de bogatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca Vasul Abundentei este imaginea norocului fara sfarsit si a bogatiilor. In toata Asia, Vasele Abundentei sunt plasate in majoritatea locuintelor sau birourilor si in foarte multe magazine, deoarece un astfel de vas al bogatiei plasat la casierie ajuta la atragerea clientilor si sporirea veniturilor. 
Folosind Vasul Abundentei, veti atrage bogatiile din toate directiile in casa sau biroul dumneavoastra, iar in acelasi timp evitati pierderile financiare. Acesta este motivul pentru care multe persoane ce activeaza in domeniile vanzarilor, investitiilor sau au alte afaceri cauta sa achizitioneze Vasul Abundentei.
Pentru a fi util, un Vas al Abundentei trebuie sa fie plin cu monede si pepite sau bijuterii si alte simboluri de noroc si avere.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.
Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute. 
Sfaturi Feng Shui cu privire la modurile in care pot fi folosite pepitele
-Coltul de Sud-Est este cunoscut ca si Coltul Bogatiei. Plasand pepitele in acest sector in living, birou sau in zona de lucru, vor atrage norocul de avere.
- Cand pepita este plasata la intrarea principala, asigurati-va ca se poate observa cand cineva intra in casa. Acest lucru permite circularea fluxului de chi bun prin punctele principale de intrare in casa.
-Pentru a atrage atentia si de a creste numarul de clienti sau oportunitatile de venituri, plasati pepitele in    fata casei de marcat a magazinului dumneavoastra.
-deoarece pepitele au capacitatea de a reaminit constant de sporirea banilor, oamenii de afaceri trebuie sa tina in imediata apropiere o pepita in orice moment.

Monedele:   din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.
Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur. 


*Foarte important de retinut!


Datorita faptului ca Buddha Razand este foarte venerat atat in Budism cat si in Feng Shui, trebuie tratat cu respect, nu se aseaza in bucatarie, in baie sau pe podea.




Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni:
Lungime -8 cm
Latime - 5.5
Inaltime- 11cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!