Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Cainii Fu color micuti

Pastrarea acestor Caini Fu in casa dumneavoastra ca si animale de companie, va servi la protejarea tuturor locuitorilor casei de spiritele malefice si intentiile rele.
Perechea de Caini Fu cu expresia lor inspaimantatoare si corpurile foarte tonifiate sunt protectorii mistici de la portile cerului. Acestia serveau la protejaera cerului de spiritele malefice si influentele rele. Din aceasta cauza Cainii Fu raman un simbol de protectie si stabilitate, fiind folositi atat in case dar si in birouri.
In antichitate Cainii Fu au fost intotdeauna vazuti in fata locurilor importante cum ar fi: templele si palatele. In zilele noastre modernte, Cainii Fu, inca sunt folositit pentru paza dar sunt utilizati pe scara larga si astfel se pot vedea in fata imobilelor mari, restaurantelor, hotelurilor sau a magazinelor. Atunci cand sunt pozitionati in aceste locuri, Cainii Fu vor analiza mintea clientului la intrare, iar in cazul in care acestia nu au intetii rele, le va fi permisa intrarea.
Cainii Fu ar trebui sa fie afisati la usa principala, orientati spre exterior, la o inaltime relativ crescuta.
Puteti sa ii asezati si pe o masa mica cu fata inspre intrarea principal si acestia va vor pazi casa impotriva efractiei si a raului.
Cainii Fu elimina, de asemenea si chi-ul negativ ce intra intr-o casa sau birou, schimbandu-l in energie pozitiva. Masculul se aseaza in stanga intrarii si femela in dreapta acesteia cum priviti din interior spre exterior.Va vor apara casa de energiile negative ale celor care va trec pragul si va vor proteja,in acelasi timp, si de sagetile negative ce vin dinspre cladirile invecinate.
Daca plasati acest remediu Feng Shui in fata casei dumneavoastra in partile laterale ale usii sau portii va vor ajuta foarte mult mai ales daca locuinta dumneavoastra are in fata un drum drept sau o infrastructura impunatoare.
Folosind o pereche de Caini Fu, veti reprima orice tentativa de furt, accidente sau intentii rele si va vor aduce in schimb  un castiga financiar.
Caracteristici: 

Material: Plastic
Culoare: O varietate de colori
Dimensiuni:
 Lungime- 5 cm
Latime- 3 cm
Inaltime- 4 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!