Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca Raioasa pe monede cu sapte directii


Broasca Raioasa pe monede cu sapte directii este un simbol aducator de bogatie si prosperitate.In mod traditional poatra o moneda in gura sau o coroana pa cap. Pentru a activa si mai mult energia banilor trebuie plasata cu spatele la intrare in zona banilor.

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.
Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur.
Caracteristici: 
Material: Rasina
Culoare: Aurie
Dimensiuni:
 Lungime- 7 cm
Latime- 7 cm
Inaltime- 6.5 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!