Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Bratara Rudraksha cu cinci faţete



Asigură o viaţă lungă şi multă sănătate (Paanch Mukhi Rudraksha)
Rudraksha pentafaţetată simbolizează tatăl divin. Această mărgică aduce pace şi calm în comportamentul nostru, de unde şi semnificaţia ei. Este o Rudraksha care are, de asemenea, puteri tămăduitoare. Ea asigură o viaţă lungă şi o sănătate de fier pentru cei ce o poartă sau o ţin aproape de corp.Ea îşi protejează stăpânul de atacurile bruşte, neaşteptate. Va ajuta la crearea unei mai bune dispoziţii în cazul persoanelor deprimate. În plus, deţine puterea de a genera o senzaţie de beatitudine.

Buddha a purtat aceste pietre, şi la fel şi Gandhi, Dalai Lama şi mulţi alţi yoghini indieni iluminaţi.“ Aşa a început să le descrie vânzătorul dulce la vorbă dintr-unul dintre magazinele selecte pentru turişti din Kathmandu. Intrigată, Lillian Too a decis să cerceteze pietrele Rudraksha, descoperind că mulţi nepalezi le consideră, sfinte şi, negreşit, de bun augur.
Ei susţin că, prin simplul fapt de a purta aceste pietre Rudraksha, se simte un calm profund al minţii, ce scade imediat nivelul de stress şi, până la urmă, ne învăluie în câmpuri energetice aducătoare de un mare noroc. Zice-se că depresia şi melancolia sunt vindecate pe loc de pietrele Rudraksha, iar dacă deţineţi un set complet din variantele cu număr diferit de faţete, acesta vă sporeşte şansa. Cei ce cred în proprietăţile lor divine le descriu drept „cele mai bune fructe de pădure produse în lume“, Rudraksha începând să capteze interesul adepţilor medicinei alternative. Considerate un excellent tratament antistres, multă lume le priveşte şi ca pe mătăniile ideale. Sunt înşirate ca rozarii mala şi purtate ca pandantive. Unii oameni le ţin în portofel şi în poşetă, în timp ce alţii le privesc ca pe un fel de talisman norocos. În Nepal, sunt îndrăgite de localnici şi turişti deopotrivă, preţul lor încadrându-se între suma de 5 dolari şi 200 de dolari per mărgea, în funcţie de numărul său de faţete sau „ochi“.
Pietrele Rudraksha sunt fructele tari ale arborelui Rudraksha (Elaeocarpus ganitrus), ce creşte în sălbăticia junglelor indoneziene şi, mai nou, pe suprafeţe special amenajate, destinate comerţului, în Nepal.
Pietrele Rudraksha sunt considerate costisitoare având în vedere ceea ce sunt – fructe ale căror proprietăţi medicinale nu au fost testate prin cercetări clinice de prea mare amploare.
Pare că se vehiculează multe aberaţii ezoterice referitoare la Rudraksha, dar aceste fructe sunt, totuşi, cât se poate de apreciate. În Kathmandu, toată lumea cu care am vorbit are un mare respect pentru ele, mai ales pentru cele cu unul sau paisprezece ochi. Mulţi oameni care au purtat pietrele Rudraksha în repetate rânduri confirmă că ele vindecă hipertensiunea, stresul, depresia, insomnia şi alte afecţiuni pe fond mental.
Cei care cred în Rudrak sha citează textile medicale indiene străvechi, ce susţin că aceste pietre previn îmbătrânirea şi pot prelungi viaţa. Rudraksha aparţin zeului Shiva, şi oricine poartă aceste pietre se eliberează de îndată de toate temerile. Ele ajută la echilibrarea chakrelor esenţiale din corpul uman.
Astfel, ele generează un proces de vindecare şi, fiind neinvazive, se spune că nu provoacă absolut nicio reacţie adversă. Nu trebuie decât să purtaţi pietrele ca pandantiv sau înşirate în mala, coliere sau brăţări. În India şi ţările din regiunea himalaiană, multă lume confirmă rezultatele bune obţinute după purtarea acestor pietre. Se mai spune despre ele că atrag norocul de bogăţie şi succesul. Observând rezultatele miraculoase, hinduşii din India şi Nepal venerează pietrele Rudraksha ca fiind un dar sacru al zeilor. Rudraksha cu unul şi paisprezece ochi, ca şi cea „geamănă“.
Caracteristici:
 
Material: lemn
Culoare: Maron
Dimensiuni:
Lungime-10 cm
Latime- 10 cm
Inaltime-1cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!