Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca Raioasa pe monede cu opt directii

Broasca Raioasa pe monede cu opt directii este un simbol aducator de bogatie si prosperitate.In mod traditional poatra o moneda in gura sau o coroana pa cap. Pentru a activa si mai mult energia banilor trebuie plasata cu spatele la intrare in zona banilor.

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.
Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur.
Elementele reprezinta 8 simboluri pentru 8 tipuri de noroc si anume : umbrela, cei doi crapi, vasul prosperitatii, floarea de lotus, nodul mistic, drapelul si timona.  
Primul simbol reprezinta o umbrela, fiind un simbol traditional indian si are rolul de a te proteja de forte si influente negative, obstacolele din viata de zi cu zi ; este utilizata pentru obtinerea succesului in cariera indeosebi in domeniul afacerilor( umbra pe care o face aceasta umbrela este denumita umbra protectiei).
Al doilea simbol reprezinta cei doi crapi reprezinta abundenta in familie si avansarea in grad.  
Simbolul al treilea este  vasul prosperitatii si  reprezinta vasul cu comori din vremuri stravechi , bogatie si prosperitate, succes in afaceri.
Al patrulea simbol, floarea de lotus reprezinta fericire, noroc in dragoste si prosperitate.
Scoica, cel de-al cincilea simbol, reprezinta norocul in relatii , aduce prosperitate ,  un bun renume si in acelasi timp indeparteaza dezastrele naturale.
Al saselea simbol Feng Shui, nodul mistic este cel mai bun simbol de protectie si prosperitate, protejand purtatorul contra accidentelor, pericolelor .
Cel de-al saptelea simbol,  drapelul sau steagul victoriei, reprezinta  insemnul casei sau firmei respective pentru a fi respectate de catre alte persoane. Reprezinta victoria asupra tuturor activitatilor.
Al optulea simbol este  timona ( roata ) cu opt brate si reprezinta atragerea prosperitatii din cele 8 puncte cardinale .
 Deoarece acest pergament reuneste 8 simboluri Feng Shui, acesta nu trebuie sa lipseasca din nicio casa sau birou.
Caracteristici: 
Material: Rasina
Culoare: Aurie
Dimensiuni:
 Lungime- 4 cm
Latime- 4 cm
Inaltime- 4 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!