Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broaste Raioase cu sfera pe Ru Yi

Ru yi, sau sceptrul puterii, este unul din cele mai influente simboluri feng shui pentru autoritate, orientare si comanda. In China Antica, Ru yi a fost folosit de aproape toata lumea in fata Instantelor Imperiale si birouri,  precum si de oficialii guvernamentali si de imparatesele dinstiei. El a fost creat initial din aur, jad si  pietre pretioase, deosebit de frumoase. Ru Yi a fost detinut de figuri importante, deoarece aduce autoritate mai mare si o putere superioara. Unele dintre aceste zeitati sunt: Tua Peh Kong, Buddha Razand si figura centrala a Fuk Luk Sau.
Ru Yi este un instrument foarte util de avut, atunci cand sunteti in cautarea cresterii autoritatii, sau doriti sa fiti promovati intr-o pozitie mai inalta in cariera dumneavoastra. Acesta poate fi folosit nu numai in afaceri, dar si in general in viata. Este o necesitate pentru persoanele care sunt CEO, directori, manageri sau politicieni, pentru toti cei care sunt in cautarea ascensiunii in cariera lor. Plasandu-l pe birou in pozitie proeminenta, Feng Shui Ru Yi, va ajuta la crearea unui chi unic, care va avea capacitatea cresterii norocului in cariera, de a genera respect si recunoastere si de a crea  un flux lin in toate ideile riscante in care va angajati.
Mai jos sunt cateva sfaturi Feng Shui cu privire la modul de utilizare al Ru Yi, pentru a va imbunatati viata si pentru a va aduce noroc in afaceri:
-Feng Shui Ru Yi poate fi plasat, nu numai pe biroul dumneavoastra ci si in spatele locului unde sunteti pozitionat.
-Pentru cresterea norocului in cariera,  plasati Feng Shui Ru Yi in sectorul de nord in livingul casei dumneavoastra.
-pentru a va oferi un aer influent in fata persoanelor de la locul de munca, plasati Ru Yi intr-un loc proeminent de pe biroul dumneavoastra. In plus,  fata de aceste beneficii, Ru Yi va va inzestra cu o mai buna auto-disciplina, cunoastere de sine, si etica de lucru.
-pentru a sprijini norocul patriarh si pentru a va tine in frau copilul neascultator,  puneti Ru Yi in sectorul de Nord-Vest din casa ta. Amplasat in sectoru Sud-Vest are acelasi efect asupra matriarhatat.  

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Caracteristici:
 
Material: Rasina si Metal
Culoare: Aurie si Maron
Dimensiuni:
 Lungime-24 cm
Latime- 16 cm
Inaltime-6.5cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!