Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca Raioasa cu trei picioare pe un munte de avere si pepite

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce adduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari intraga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puternic ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

Aceasta Broasca cu Trei Picioare este asezata pe un munte de avere si are in gura o moneda norocasa ce va atrage norocul de bogatie spre tine ca un magnet. De asemenea este un remediu foarte bun pentru a-ti imbunatati starea de spirit, doar privind-o. Toata lumea poate folosi aceasta figurina in casele proprii sau in birouri.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicati in afaceri deoarece aduc abundenta si prosperitate.

Pepitele au fost utilizate in China Antica , ca si monede folosite intre persoanele influente, cum ar fi: oficialii guvernamentali si imparatii. Acesta este motivul pentru care, astazi, aceste lingouri de aur, simbolizeaza in Feng Shui bogatia si statutul social ridicat. Acestea sunt concepute intr-un mod special pentru  a elibera norocul de avere si energia chi pozitiva. Se pot folosi singure sau pot fi amplasate in vasele prosperitatii sau in nave de avere. Cu cat sunt mai mari pepitele, cu atat vor avea un efect mai puternic. In toata Asia, pepitele sunt, de asemenea plasate la altar, in prezenta zeitatilor, precum: cei trei nemuritori Fuk Luk Sau, Tua Peh Kong si Chai Sen Yeh.

Pepitele sunt esentiale pentru cei implicate in faceri. Atunci cand sunt pozitionate corespunzator, ele vor servi la  aducerea  abundentei si protejarii averii detinute. 

Monedele din dinastia Chin, cea mai puternica dinasite din China antica sunt cele mai apreciate. Monedele utilizate in timpul domniei imparatilor Kang Ksi sau Chien Long sunt, de asemenea foarte adorate si se spune ca sunt mai de bun augur decat altele. Monedele au fost, de asemenea, folosite pentru a proteja aceste imparatii de intentiile rele ale altora, si asa au ajuns astazi folosite ca amulete impotriva daunelor.
Moneda chinezeasca in sine are o descriere si un design interesant, deoarece este rotunda, cu o gaura in forma de patrat in centru. Se spune ca este o reprezentare a Pamantului inconjurat de Cer. Acesta e ste motivul pentru care, atunci cand este utilizata de oameni, ele sunt emblema armoniei intre Cer, Pamant si Oameni. Moneda are doua fete: partea Yang, se mandreste cu patru semne chinezesti din timpul domniei imparatului, iar partea Yin este cea care are doar 2 caractere. Monedele se gasesc de multe ori legate puternic cu un fir rosu sau auriu, semn de bun augur.
Caracteristici:  

Material: Rasina
Culoare: Aurie
Dimensiuni:
Lungime- 9 cm
Latime- 9 cm
Inaltime- 8.5 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!