Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Broasca Raioasa pe Elefant si monede

Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv inChina, India si Africa. Este un animal respectat si pretuit de foarte multe persoane. In budism, elefantul este unul din cele opt animale sfinte, iar in religia hindusa, Ganesha este un Dumnezeu cu capul unui elefant.
In folclor si in multe povesti de razboi, elefantul a fost vazut ca feeric si ademenitor - in Chinaantica, Elefantul a fost un animal folosit in razboaie, adesea fiind oferit cadou imparatului Kiam, in timpul dinastiei Kang Hsi.
Elefantul alb pur, care este unul din cele Sapte Comori ale Budismului, este considerat de multi a fi intruchiparea viitorului Buddha. In India, Indochina si Tailanda, cei carora le este permis sa calareasca un Elefant Alb sunt regii si zeitatile.
Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. Inainte de nasterea lui Buddha, mama acestuia a avut vise despre un elefant alb pur, acesta fiind unul din motivele pentru care elefantul este acum un simbol al fertilitatii, fiind folosit in cupluri sau de persoanele singure care doresc un nou nascut. Este un semn de bun augur, oferind protectie pentru viitor.
 chineza, cuvantul elefant este similar cu prim-ministru. Elefantul fiind considerat un simbol de vigoare, de aptitudini, de putere si importanta si poate fi utilizat pentru a imbunatati norocul capului gospodariei sau a companiei.
-daca sunteti om de afaceri, afisati un elefant intr-un loc ce se poate observa pe birou, indreptat spre exterior. Acest lucra va va oferi o fortificatie impotriva adversarilor dumneavoastra precum si victorie in afaceri.
-plasat  langa intrarea principala din casa dumneavoastra, orientat cu fata in interior,  Elefantul Feng Shui, va crea un flux de noroc in casa dumneavoastra. In cazul in care este plasat in aer liber, atunci trebuie pozitionat cu fata spre exterior pentru a va proteja casa.
-daca dumneavoastra impreuna cu partenerul doriti sa aveti un copil, plasati Elefantul in sector de Vest din casa dumneavoastra sau in dormitor. Mangaiati trompa Elefantului  in fiecare seara inainte de culcare, si va creste fertilitatea, sporind sansele de a avea un nou copil.
-cand mangaiat trompa, puneti-va o dorinta, deoarece elefantul este cunoscut si ca indeplinitor de dorinte.
-amuleta prezentata are atasat pe langa elefant si ardei, ce ajuta la atragerea norocului, prosperitate, eliminarea chi-ului negativ si la bunastarea intregii familiii.
-aceasta amuleta se poate folosi ca si breloc, atasata de telefonul mobil sau tinuta in geanta sau portofel.

Broasca Banilor, cunoscuta si ca “Broasca cu trei picioare” este o creatura mistica celeste, ce aduce bogatia si norocul. Este una dintre cele mai importante figuri a prosperitatii si castigului banesc in Feng Shui si poate fi observata deseori langa case de marcat, receptii si birouri de proprietari in intreaga Asie. Astfel, Broasca Banilor este un simbol Feng Shui foarte puterinc ce aduce prosperitate si este utilizat pentru a atrage norocul de bogatie.

 


Material: Rasina
Culoare: Auriu
Dimensiuni:
Lungime: 10 cm
 latime : 5.5 cm,
inaltime: 9 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!