Tablouri brodate cu pamblici de matase

Tablouri brodate cu pamblici de matase
Tablouri brodate

Bratara Dzi cu Dragon




Dragonul, cel mai puternic simbol de Yang, este unul dintre cele patru animala celeste in Feng Shui. Este considerat si “Fiinta Suprema”, in comparatie cu toate celelalte animale lumeste, deoarece el poate supravietui in orice mediu: mare, munte, si chiar in ceruri. Se spune ca daca privesti Dragonul, acesta iti transfera vitalitatea , curajul si eroismul.
Astfel, Dragonul simbolizeaza puteream excelenta, divinitatea si nobletea.
Pentru poporul chinez si pentru toti practicantii Feng Shui, Dragonul este animalul cel mai vedenerat dintre toate celelalte si este de foarte bun augur si intotdeauna tratat cu multa veneratie si cu cel mai mare respect.
Dragonul este considerat ca fiind cel mai puternic simbol al norocului si preosperitatii deoarece se crede ca Dragonul emite o forma speciala de energie chi, cunoscuta ca si “Sheng Chi” sau “Respiratia Celesta”. In practica Feng Shui, atragerea energiilor pozitive Chi este esentiala deoarece se atrag si norocul de bogatie, belsug, avere.
Acesta este si motivul pentru care Dragonul este un astfel de remediu foarte bun pentru a spori succesul afacerii si prosperitatea.
 
Caracteristici:
 
Material:
Culoare: semipretioasa
 
Dimensiuni: reglabila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apasati "Mai multe postari" pentru mai multe produse Feng Shui!